301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Mayıs 2021 - Pazar 18:13 Bu haber 375 kez okundu
 
VALİ ELBAN BUGÜN DE BAYRAM ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ
VALİ ELBAN BUGÜN DE BAYRAM ZİYARETLERİNE DEVAM ETTİ
ADANA Haberi


Ramazan Bayramı münasebetiyle çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Vali Süleyman Elban,bugün de  bayram ziyaretlerini sürdürdü.

Vali Süleyman Elban, Ramazan Bayramı programı  kapsamında önce Kılıçlar Yol kontrol noktasında görev yapan  jandarmamızla bayramlaştı.

Jandarma Teşkilatımızın; köklü birikimi, tecrübesi ve çalışkan mensuplarıyla ülkemizin göz bebeği teşkilatlarımızdan biri olduğuna değinen Vali Elban, tüm Jandarma personeline ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması hususunda gerçekleştirdikleri çalışmalarda başarılar dilediğini ifade etti.

Buradaki ziyaretinin ardından,bu bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan hastalarımızı odalarında ziyaret ederek onlara moral veren Vali Elban, "Bugün Hastanemizi ziyaret ederek, tedavi gören vatandaşlarımıza hem 'Geçmiş olsun' dileklerimizi iletmek hem de bayramlarını kutlamak istedik. Tüm hastalara Allah'tan şifa diliyorum." dedi. Vali Elban, ziyaret ettiği hastalarla  bir süre sohbet edip hastaların  sağlık durumlarıyla ilgili  doktorlardan bilgi aldı.

Hastalar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Elban'a teşekkür ettiler.

Vali Elban ,hasta ziyaretinin ardından  Şehit Polis Memuru Murat Savaş Kale'nin Pınar Mahallesi'nde ikamet eden  ailesine de bayram ziyaretinde bulundu.

Vali Elban ziyaretinde şehit yakınlarının hâl ve hatırlarını ,bir ihtiyaçları olup olmadığını sorarak, devlet ve millet olarak daima şükran ve minnetle andığımız şehitlerin ,vatana ve millete emanetleri olan ailelerine her daim sahip çıkacaklarını vurguladı.

Vali Elban:"Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizin, haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onlar, hepimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Bu nedenle sık sık şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan ailelerini kendi ailemiz bilip ziyaret ediyor;bir sıkıntıları, bir sorunları varsa çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Birlik ve dirayetimizin bozulmaması için kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz."dedi.

Ziyaret dolayısıyla büyük bir onur ve mutluluk yaşadıklarını dile getiren Şehit Murat Savaş Kale'nin ailesi,samimi ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı Vali Elban'a  teşekkür etti.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: VALİ, ELBAN, BUGÜN, DE, BAYRAM, ZİYARETLERİNE, DEVAM, ETTİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı