301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Şubat 2024 - Çarşamba 14:32 Bu haber 148 kez okundu
 
Uluslararası Erciyes Kış Tırmanışı tamamlandı!
Uluslararası Erciyes Kış Tırmanışı tamamlandı!
SPOR Haberi


Kayseri Dağcılık İl Temsilciliği'nin faaliyet programında yer alan 15. Geleneksel Uluslararası Erciyes Kış zirve Tırmanışı 140 dağcının katılımıyla tamamlandı.

  Kış Zirve Tırmanışı; 10-11 Şubat tarihlerinde gerçekleştirildi. Tırmanışa 19 ilden katılan 140 dağcı; Erciyes Dağı’nın 3 bin 917 metredeki zirvesine tırmanarak faaliyeti başarılı bir şekilde tamamladı.

LORUT ÜYELERİ KAYSERİ’DE ADANAYI TEMSİL ETTİ

Adana’nın köklü spor kulüplerinden olan Lorut Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyesi Metin Esmer, Cesur Tayboğa ve Yücel Kısa adlı 3 sporcunun da katılımıyla başarılı bir zirve tırmanışı gerçekleşti.

Sabahın erken saatlerinde 04:00 sularında başlayan tırmanış faaliyeti 09:15 de başarılı bir şekilde tamamlanarak, öğlen 11:30 civarında tırmanışın başladığı Çobanın kamp alanında son buldu. Tırmanışın başladığı sabahın ilk saatlerine kadar oldukça soğuk geçen bir gecenin ardından günün aydınlanmasıyla mükemmel sayılabilecek bir hava şartlarında faaliyet gerçekleşti. Kış koşullarının getirdiği zorluklarla başarıyla mücadele eden dağcılar, zirve tırmanışı ve inişi boyunca sağlıklı ve emniyetli bir şekilde etkinliği tamamlayarak oteller bölgesinden vedalaşarak ayrıldılar.

Başarılı dağcı Cesur Tayboğa; "Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen zirve tırmanışını başarılı bir şekilde tamamladık. Etkinliğe katılan dağcı arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Uluslararası, Erciyes, Kış, Tırmanışı, tamamlandı!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı