301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Şubat 2024 - Pazar 23:18 Bu haber 126 kez okundu
 
TURNUVAMIZDA MEDYANIN DESTEĞİNİ İNKAR EDEMEYİZ”
TURNUVAMIZDA MEDYANIN DESTEĞİNİ İNKAR EDEMEYİZ”
SPOR Haberi


GELENEKSEL VETERANLAR MASA TENİSİ TURNUVASINA DOĞRU

ORGANİZASYON KOMİTESİ BAŞKANI SAĞ VE İL TEMSİLCİSİ MENTEŞ

ÇGC BAŞKANI ESENDEMİR’İ ZİYARET EDEREK DESTEK İSTEDİLER

BAŞKAN SAĞ: “KENTİMİZİN TANITIMINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYAN

Adana’da geleneksel hale gelen “11. VETERANLAR MASA TENİSİ TURNUVASI” hazırlıkları sürüyor.

Organizasyon Komitesi Başkanı Kemal Sağ, 2-3 Mart tarihlerinde  gerçekleştirilecek turnuva için Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Taci Menteş ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret ederek destek istediler.

Kemal Sağ, her geçen gün ilgi ve katılımcı sayısının arttığı turnuva için hazırlıkların tamamlandığını, sporcu, hakem ve ailelerin Adana’dan mutlu ayrılmaları için gerekli çalışmaların ekibiyle birlikte yapıldığını söyledi.

Turnuvaya katılacak sporcuların yıllık izinlerinin turnuva gününe denk getirdiklerini ve Adana’da sadece turnuvanın oynandığı 2 gün değil daha fazla kalarak kentin ekonomisine de katkı sağladıklarını ifade eden Kemal Sağ, şöyle devam etti:

“Turnuvayı 11 yıldır aksamadan çok ciddi hazırlıkla gerçekleştiriyoruz. Bunu ekip çalışmasıyla yapıyoruz. Valimiz Yavuz Selim Köşger başta olmak üzere yerel yöneticilerden özellikle medyadan büyük destek görüyoruz. Bu bağlamda; ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’i hem organizasyon komitesine aldık hem de destek için ziyaret ettik. Turnuvaya 21 ülkeden toplamda 371 kadın ve erkek veteran sporcu katılacak. Gelen konuklara Adana’nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak için geziler düzenleyeceğiz. Konaklamalarını en uygun şekilde yapacağız. Ayrıca, kentimizin patent alan efsane yemeği kebap, şalgam suyu, dondurma, çay, kahve, halka tatlı ve cezerye ikram edeceğiz. Tüm hedefimiz kentimizin tanıtımı ve değerlerini öne çıkarmaktır. Bize destek veren kişi ve kurumlara sponsorlara özellikle Sakıp Sabancı Spor Tesisini tahsis eden Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ile  spor malzemesi ve hakem konusunda tüm olanaklarını seferber eden Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a teşekkür ederiz.”

ESENDEMİR: “ANLAMLI TURNUVAYA DUYARSIZ KALINMAZ”

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, 11 yıldır aksamadan en iyi şekilde gerçekleşen ve aileleriyle birlikte yaklaşık bin kişinin ziyaret ettiği anlamlı turnuvaya duyarsız kalınamayacağını ifade etti.

“SPOR EVRENSEL BİR DİL” diyen Esendemir konuşmasında şunlara yer verdi:

“Sporun dili, dini, rengi olmaz. Özellikle masa tenisi her yaşta yapılabilen çağdaş bir spor dalı. Turnuvanın Adana’ya yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için her türlü desteği vereceğiz. Turnuva kentin tanıtımının yanı sıra tarihi ve doğal değerleri de öne çıkartacağız. Valimiz ve belediye başkanlarımızın her türlü desteği vereceklerine inanıyorum.”

-DÜNYA MASA TENİSİ FEDERASYONU BAŞKANI GELİYOR-

Adana Büyükşehir Belediyesi bandosunun konseriyle başlayacak turnuva, saygı duruşu ve istiklal marşı, Kemal Sağ’ın açılış konuşması, halkoyunları gösterisi, Çukurova Üniversitesi Prof. Dr. Meryem Tuncel’in konuşması, Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF)Başkanı Petra Sorling konuşması, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in konuşması, Dünya Federasyon Başkanı Petra Sorling ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen’in gösteri maçı yapılacak.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TURNUVAMIZDA, MEDYANIN, DESTEĞİNİ, İNKAR, EDEMEYİZ”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı