301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Ocak 2022 - Çarşamba 21:06 Bu haber 289 kez okundu
 
TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ İLLERİNDEN 22 HEMŞİRE SERTİFİKA ALDI
TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ İLLERİNDEN 22 HEMŞİRE SERTİFİKA ALDI
SAĞLIK Haberi


BALCALI’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ KURSU TAMAMLANDI

Sağlık Bakanlığı ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nin gerçekleştirdiği ortak çalışma sonucu geçtiğimiz günlerde Yoğun Bakım Hemşireliği Kursu düzenlenmişti. Kursu başarıyla tamamlayan Türkiye'nin çeşitli illerden katılan toplam 22 hemşir ve hemşireye sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından Yoğun Bakım Hemşireliği Uygulama Merkezi olarak tescillenmiş olan Balcalı Hastanesinde, kurs süresince teorik eğitimlerin yanı sıra yoğun bakım ünitelerimiz de rehber hemşireler eşliğinde uygulamalı eğitimler yapıldı.

 

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz’ün yanı sıra Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Nöroloji Anabilim Dalları, Eczacılık Fakültesi öğretim üyeleri ve alanında uzman olan hemşirelerden oluşan eğitmenlerle yürütüldü.

 

Düzenlenen sertifika töreninde konuşan Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Türkiye'nin çeşitli illerinden kursa katılan tüm kursiyerleri tebrik etti. Gündüz Sağlık Bakanlığı ile ortak yapılan kurs sonrasında kursiyerlerin aldıkları eğitimle hizmet verdikleri merkezlerde çok daha donanımlı hale geleceklerinin altını çizdi. Gündüz bu sertifikanın ilerde de kursiyerler için önemli bir referans niteliği taşıdığına da dikkat çekti.

 

Yapılan Konuşmaların ardın başta Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz olmak üzere Başhekim Yardımcıları ile diğer yetkililer kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , TÜRKİYE’NİN, ÇEŞİTLİ, İLLERİNDEN, 22, HEMŞİRE, SERTİFİKA, ALDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı