301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Kasım 2022 - Çarşamba 22:05 Bu haber 346 kez okundu
 
TÜRK DÜNYASI ADANA ŞUBESİ, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
TÜRK DÜNYASI ADANA ŞUBESİ, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ
SPOR Haberi


Özlü;  ‘‘Gençlerimize, Vatanımızı ve  Bayrağımızı sevdirmeli,  Milli Tarihimizi öğretmeliyiz’’

Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şube Başkanı Ümit Özlü ve Yönetim Kurulu,Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ı makamında ziyaret etti.  İl Müdürü Çintimar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Gençlere yönelik projelerde  birlikte çalışabiliriz’’ dedi.

Türk Dünyası Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Adana Şube Başkanı Ümit Özlü de, gençliğe önem verdiklerini ve bu hususta yapılacak sosyal projelerle gençlerin önünü açmak ve Türk Dünyası ile entegrelerini sağlamak istediklerini vurguladı.‘’Dil, kültür ve tarih birliğimiz olan kardeş ülkeler ile birlik ve beraberliğimizi sürdürerek daha dapekiştirmeliyiz’’ diyen Özlü, ‘’Gençlerimize vatan ve bayrağımızı sevdirmeli, milli tarihimizi öğretmeliyiz’’ şeklinde konuştu.

GELECEĞİMİZ İÇİN, GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

İstişare Komisyonu başkanı Prof. Dr. Oğuz Kutlu da, 21. Yüzyıl Türk Geçliğinin,kendine güvenen, empati yapabilen, problem çözebilen, Türk Milletinin değerlerini özümseyen, uyumlu, çevresiyle iletişim kurabilen ve işbirliği yapabilen bir gençlik olmasının  önem arz ettiğini belirterek, ‘’ Geleceğimiz için,  gençlerimize  sahip çıkmalıyız’’ ifadesini kullandı.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ı ziyarette,  Başkan Ümit Özlü’nünyanı sıra,  Prof. Dr. Oğuz Kutlu, Yalçın Kartal, Nermin Şen Pürçüklü, Ayhan Binboğa, Mustafa Uslu ve Çağrı Aksay da hazır bulundu.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TÜRK, DÜNYASI, ADANA, ŞUBESİ,, GENÇLİK, VE, SPOR, İL, MÜDÜRÜNÜ, ZİYARET, ETTİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı