301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
28 Nisan 2021 - Çarşamba 18:26 Bu haber 1049 kez okundu
 
TUMED, Şule Özülkü’ye “Şükran” plaketi verdi
TUMED, Şule Özülkü’ye “Şükran” plaketi verdi
ADANA Haberi


Yardımsever İşkadını, Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Şule Özülkü, uyuşturucu ile mücadelede herkese büyük görev düştüğünü söyledi.

Dünya Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (TUMED) Genel Başkanı Şerafettin Çakmak, Adana İl Başkanı Sibel Türkmenoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Canel Çatıkaş, Şule Özülkü’ye şehre verdiği hizmetlerden dolayı şükran plaketi verdi. Özülkü, burada yaptığı konuşmada, dünyada uyuşturucu kullanımının sürekli arttığını anımsatarak, toplumun her kesimine bu konuda büyük görevler düştüğünü bildirdi. Zehir tacirlerinin özellikle gençleri hedef aldığını dile getiren Özülkü, uyuşturucu ile mücadelede atılacak her adıma katkı koymaya hazır olduğunu anlattı. Özülkü, kendisine takdim edilen “Şükran Plaketi” için de TUMED Genel Başkanı Çakmak’a teşekkür ederek, başarı diledi.

TUMED Genel Başkanı Şerafettin Çakmak ise, yardımsever işkadını Şule Özülkü’nün Adana’da yardımseverliği ve toplumun her kesimine yönelik önemli çalışmalara imza atmasıyla tanındığını anımsattı. Çakmak, gençlerin uyuşturucudan uzak tutulmasına yönelik çalışmalarına destek istedi. Çakmak, Şule Özülkü’nün bu konuda gelen tekliflere sevinçle yaklaştığını görmenin kendilerini de mutlu ettiğini anlattı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TUMED,, Şule, Özülkü’ye, “Şükran”, plaketi, verdi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı