301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Ekim 2022 - Perşembe 23:00 Bu haber 313 kez okundu
 
TSYD’den Akay’a sürpriz
TSYD’den Akay’a sürpriz
SPOR Haberi


Başkan Akay: Seyhan Belediyesi olarak altyapıya önem veriyoruz

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Yönetimi, Başkan Kerim Hoşfikirer, Asbaşkan AdnanPoyraz, Şube Sekreteri Akif Özdemir ve Şube Müdürü Mehmet Önal ile birlikte, Seyhan BelediyeBaşkanı Akif Akay’ı makamında ziyaret ederek, dünyaca ünlü karikatürist Mesut Yavuz’un çizdiği AkifAkay, karikatürünü armağan etti.
Basketbol temalı karikatürünü görünce büyük bir mutluluk yaşayan Akay, “Aldığım en güzel armağan”çok teşekkür ediyorum” dedi. Seyhan Belediyesi’nin her zaman sporun dostu olduğunu ve sporabüyük destek verdiğini kaydeden TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, “Sosyal belediyecilikspora verdiği destekle öne çıkar. Seyhan Belediyesi de bu desteği fazlasıyla veriyor. Başkan YardımcısıGökhan Üney’in, sporun her daim içerisinde olması da Seyhan Belediyesi ve bizler için bir şans.
Kendisine de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Akay da, Seyhan Belediyesi olarak sporunaltyapısına destek olmayı hedeflediklerini kaydederken, profesyonel kulüplere oyuncu vermeningururunu yaşadıklarını söyledi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TSYD’den, Akay’a, sürpriz,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı