301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Nisan 2022 - Pazartesi 15:41 Bu haber 483 kez okundu
 
TEMSA Adana Engellilerin büyük başarısı
TEMSA Adana Engellilerin büyük başarısı
SPOR Haberi


14’te 14 yapıp Play-Off’a kaldılar

Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig B Grubu’nda mücadele eden TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü, büyük bir başarıya imza atarak Sorgun Engelliler karşılaşmasını da 79-32 kazanarak grubunu namağlup lider tamamlayarak Antalya’da yapılacak olan Play-Off maçları oynamaya hak kazandı.

Yüreğir Serinevler Spor Salonundaki karşılaşmada TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü, Sorgun Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada ilk periyodu 24-04, 2. Periyodu da 22-08 tamamlayan Adana ekibi ilk devreyi 46-13 tamamladı.

3. periyodu da 16-13 geçen TEMSA Adana Engelliler, son periyotta da üstün bir oyun sonucu 17-06 kazanarak karşılaşmayı da 79-32’lik skorla yine farklı kazandı. Böylece

Grubunda oynadığı takımların tamamını yenerek 14’TE 14 yapan Adana ekibi play-off’larda 25-29 Mayıs’ta Antalya da yapılacak 2. Lige çıkma mücadelesine katılacak. 

Takım Antrenörü ilker Yenigün,  gruplarını lider tamamladıklarını belirterek, ”Sonuç olarak aldığımız galibiyetler mutluluk ve umut verici. Başarının en büyüğü bu ekib kurmak ve bir arada tutmak.  Tüm sporcularımızı gelinen süreçte fedakârlıkları ve disiplinli bir şekilde çalışmalarından dolayı tebrik ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” dedi.

Kulüp Başkanı Gürsel Kocatürk ise, hedefledikleri 2. lige çıkacakların8 ifade ederek, başarıları nedeniyle Teknik ekip ve sporcuları kutladı. Kocatürk, Mayıs ayındaki maçlarda da iddialı olduklarını anlatarak,” Bizlere bu yolda destek olan sponsorumuz TEMSA’ya, Büyükşehir, Seyhan, Çukurova, Yüreğir Belediyesine, Gençlik ve Spor il Müdürlüğüne ve son olarak bizleri maçlarda yalnız bırakmayan dostlarımıza çol teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TEMSA, Adana, Engellilerin, büyük, başarısı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı