301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Aralık 2021 - Perşembe 21:13 Bu haber 324 kez okundu
 
Tema “DOĞA, İNSAN, SEVGİ”
Tema “DOĞA, İNSAN, SEVGİ”
KÜLTÜR SANAT Haberi


Ressam Emre Can Dağ’dan 6’nci kişisel sergi

Ressam Can Emre Dağ, Adana’da kişisel yağlıboya ve Akrilik olarak yaptığı ”Deniz, Ağaç, Doğa ve İnsan “ konulu tabloların yer aldığı 6’nci kişisel sergisini açtı. Can Emre Dağ, sergisinde yer alan eserlerin uzun bir uğraş sonucunda ortaya çıktığını belirterek, ”Eserlerde doğa ve insanları empoze edecek ve gün yüzüne tablolar yer alıyor.” dedi.

Adana’da Orijinalist  Sanat Galerisinde açılan ve kalabalık bir sanatseverin katıldığı ve 27 Aralık’a kadar  açık kalacak sergide yer alan resimlere ilgi büyük oldu. Toplam 250 resmin yer aldığı sergi hakkında bilgi veren Ressam Can Emre Dağ, “Beni burada yalnız bırakmayan dostlarıma ve sanata gönül vermiş arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha önce de birçok Uluslararası ve Ulusal karma sergiler de bulundum. Adana Güzel Sanatlar Lisesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi mezunuyum. Adana’da ve İstanbul Nişantaşı’nda bulunan kendi atölyelerimde resim ve heykel çalışmaları yapıyorum.“ diye konuştu.

Resimlerindeki konularında daha çok doğa ve insan ilişkisini bir arada kullanmakta olduğunu da anlatan Can Emre Dağ, bunun yanı sıra, insan psikolojisi, mitolojik hikâyeler ile tabiata ait parçaları bir bütün olarak sanatseverlere sunmaya çalıştığını da ifade etti. Açılışa katılanlar ise “Doğa, İnsan, Sevgi” adlı sergiyi ilgi ile takip ederek, ressam Dağ’dan bilgi aldılar.

Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen ve çok küçük yaşlarda resim yapmaya başlayan Emre Can Dağ, katıldığı birçok yarışmada ödül aldı. Yurtiçi ve İngiltere, Almanya, ABD, Fransa, İtalya, Makedonya, Kanada gibi yurt dışında birçok kurum kuruluş ve koleksiyonlarda eserleri de bulunmaktadır.

 

.


 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Tema, “DOĞA,, İNSAN,, SEVGİ”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı