301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Kasım 2022 - Pazartesi 21:53 Bu haber 273 kez okundu
 
Tek Eğitimci Olarak Evrensel 50 İş İnsanı Listesine Girdi
Tek Eğitimci Olarak Evrensel 50 İş İnsanı Listesine Girdi
EĞİTİM Haberi


Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, tek eğitimci olarak Türkiye’deki evrensel 50 iş insanı listesine girdi.

Business Life dergisinde liderlik başlığındaki özel araştırma kapsamında evrensel iş insanları mercek altına alındı. Güvenilirlik, saygınlık, sorumluluk, hakkaniyet, özen ve yurttaşlık gibi değerlerin kriter olarak tutulduğu araştırmanın jüri üyeliklerini, Hande Yaşargil, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Zeliha Saraç, Sami Altınkaya, Seyfettin Bayram, Şerif Kaynar, Dr. Bahadır Kaleağası ve Cem Seymen yaptı.

Tüm sektörlerde iş yaşamının giderek evrenselleştiği, evrensel dönüşüm ve gelişime dahil olunması gerekliliğinin ön planda tutulması görüşünün ağırlık kazandığı araştırmanın sonunda Türkiye’deki evrensel 50 iş insanı açıklandı. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın başı çektiği daha birçok ünlü iş insanında bulunduğu listeye eğitimci Enver Yücel girmeyi başardı.

 

“TÜRKİYE’NİN EĞİTİM MARKASIYIZ” 

55 yıllık Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının (BUEK) Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan, önümüzdeki sene 25’nci kuruluş yıldönümünü kutlayacak Bahçeşehir Üniversitesinin (BAU) Mütevelli Heyeti Başkanı da olan Enver Yücel, tek eğitimci olarak evrensel 50 iş insanı listesinde yer aldı.

Türk eğitim sektörünün duayeni olarak açıklanan ve BAU Global Başkanlığını da üstlenen Enver Yücel, “Ülkemizde yıllardır sadece eğitim sektöründe hizmette bulunuyor, evrensel anlamda da güzel işler yapıyoruz. Hem ülkemizde hem dünyada hangi milletten olursa olsun dokunmadık öğrenci ile basmadık toprak bırakmıyoruz. Artık Türkiye’nin bir eğitim markasıyız. BAU Global olarak ABD, Kıbrıs, Batum, İngiltere, Berlin ve İstanbul’daki altı üniversitemizle sadece ülkemizde değil dünyada da adımızdan söz ettiriyoruz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Tek, Eğitimci, Olarak, Evrensel, 50, İş, İnsanı, Listesine, Girdi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı