301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Ekim 2023 - Çarşamba 23:27 Bu haber 237 kez okundu
 
Taylancı: "Kötü gidişe dur diyeceğiz"
Taylancı: "Kötü gidişe dur diyeceğiz"
SPOR Haberi


Adana İdmanyurdu Kadın Futbol takımı, Türkiye Kadınlar Türksel Süper Ligi'nde yaşadığı kötü gidişi düzeltmeye çalışıyor.

Adana İdmanyurdu Kadın Futbol takımı, ligde kötü gidişe çare arıyor. Türkiye Kadınlar Türksel Süper Liginde Adana Temsilcisi İdmanyurdu, lige verilen Milli maç arasını değerlendirmek, eksiklerini tamamlamak ve Galatasaray müsabakasına tam kadro çıkmayı amaçlıyor.

Kulüp Başkanı Metin Taylancı, takımında Antalya maçı sonrası sporcuları Kumru ve İrem’in ayak bileği çatlaması sebebi ile 3 haftadır kadrolarında olmadığını dile getirdi. Ülkelerine giden 2 yabancı oyuncularının geri dönmediğini belirten Taylancı, “Bir yabancı sporcumuz da kafasında 8 dikiş olması sebebiyle 3 maçtır yok. Eksik oynuyoruz. Maçlardaki başarısızlığımız sebebi budur. Kadro zenginliğimiz yok. Yenilgiler alıyoruz. Takım olarak ligde kötü gidişe dur demeyi amaçlıyoruz” dedi.

MEHMET ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR

Başkan Taylancı, takımlarına İstanbul’a gitmeden önce yemek veren Mehmet Şimşek’e teşekkür etti. Takım olarak böyle desteklere ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Taylancı, “Herkesin takımımıza sahip çıkmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Taylancı:, "Kötü, gidişe, dur, diyeceğiz",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı