301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Ağustos 2021 - Pazartesi 11:02 Bu haber 416 kez okundu
 
Taner Özünal Yüksek faizle iş yapılmaz
Taner Özünal Yüksek faizle iş yapılmaz
SİYASET Haberi


Adanalı genç iş adamı müteahhit Taner Özünal, yaklaşık iki yıldır pande mi nedeniyle başta temel gıdalar olmak üzere her şeye yüzde yüz, yüzde iki yüz zamlar yapıldığını öne sürdü. 
Ama insanların gelirlerinde ise bir değişim  olmadığını kaydetti. Deva Partisi Adana İl Başkan Yardımcısı Müteahhit ve ATO Meclis üyesi olan Taner Özünal, Türkiye’nin mevcut ekonomisinin giderek küçüldüğünü, insanların fakirleştiğini, salgın  covid-19 nedeniyle özellikle inşaat sektöründe yaprak kımıldamadığını sözlerine ekledi.
Adana Deva Partisi İl Başkan Yardımcısı Taner Özünal, Türkiye’de özellikle temel gıda  ürünlerinde yüzde yüz, yüzde iki yüz zamlandığını, ücretlerinde ise bir değişim olmadığını, giderek halkın fakirleştiğini öne sürdü. 
Adana Ticaret Odası Meclis Üyesi olan Taner Özünal, Türkiye’nin lokomotifi olan inşaat ve emlak sektörünün ilerlemediğini belirterek durgun bir dönem geçirdiklerini ifade etti. Yüksek faizlerle ekonomi çarkının dönmeyeceğini de özellikle vurguladı. İnsanların ücretlerinin artış olmadığını, inşaat, emlak ve temel gıda maddelerine zam üzerine zam yapıldığını, bankalardaki yüzde 19 faizle bu çarkın dönmeyeceğini, ekonominin dip yapması, bunun faturasının yine halka kesileceğini sözlerine ekledi. 
Ekonomi uzmanı, Deva Partisi Lideri Ali Babacan’la Türkiye’nin refahı yakalayacağını ve Türkiye’nin ekonomide çağ atlayacağını, bu da halka direk yansıyacağını, ekonominin canlanacağının da altını çizdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Taner, Özünal, Yüksek, faizle, iş, yapılmaz,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı