301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Ekim 2022 - Salı 21:43 Bu haber 311 kez okundu
 
STREETBALL TURNUVASININ BAŞLAMA ATIŞINI BAŞKAN AKAY YAPTI
STREETBALL TURNUVASININ BAŞLAMA ATIŞINI BAŞKAN AKAY YAPTI
SPOR Haberi


CUMHURİYET BAYRAMI STREETBALL TURNUVASI START ALDI

Seyhan Belediyesi Cumhuriyet Bayramı Streetball Turnuvası Akkapı Spor Kompleksi’nde yapılan açılış karşılaşmasıyla start aldı. Başlama atışını Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın yaptığı turnuva 3 gün sürecek.

 

“SPORTİF FAALİYETLERİMİZ

ARTARAK DEVAM EDECEK”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında spor müdürlüğü tarafından sportif faaliyetlerin organize edildiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Başlangıç olarak streetball turnuvamızın açılışını yaptık. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmanın  en önemli etkeni spordur. Bunun içinde spora ve sporcuya verdiğimiz önem doğrultusunda turnuvalarımız değişik branşlar da olmak üzere artarak devam edecek. Turnuvaya katılım sağlayan takımlarımıza ve ter akıtan  sporcularımıza  başarılar diliyorum” dedi.

 

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Akkapı Spor Kompleksi’nde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı Streetball Turnuvası’nın açılışında yer alan Akkapı Mahalle muhtarı Zihni Neli ve veliler de Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: STREETBALL, TURNUVASININ, BAŞLAMA, ATIŞINI, BAŞKAN, AKAY, YAPTI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı