301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Ocak 2022 - Pazar 21:31 Bu haber 244 kez okundu
 
SP İl Başkanı Kaya’dan kongreye davet
SP İl Başkanı Kaya’dan kongreye davet
SİYASET Haberi


Saadet Partisi Adana İl Başkanı Musa Ahmet KAYA, 20 Ocak Perşembe günü saat 19.00’da gerçekleştirecekleri 6. Olağan İl Kongresine tüm Adana halkını davet etti. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun rahatsızlığından dolayı katılamayacağı kongreye Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş’in katılacağı duyuruldu.

 Saadet Partisi Adana İl Başkanı Musa Ahmet KAYA, gerçekleştirecekleri 6. Olağan İl Kongresine tüm Adana halkını davet etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun rahatsızlığından dolayı katılamayacağı kongreye Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş’in katılacağı duyuruldu.

2021 yılının Ocak ayında Genel Başkan Temel Karamollaoğlu tarafından görevlendirilen Musa Ahmet Kaya, “Yaklaşık 1 yıldır İl Başkanlığı görevindeyim, bu görevi hakkıyla yerine getirebilmek ve Adana’mıza katkı sağlamak için il ve ilçe teşkilatlarımız ile yoğun bir süreci geride bıraktık. Perşembe günü yapacağımız kongre ile çalışmalarımızı daha da hızlandıracak ve yaşanabilir Adana için tüm gayretimiz ile mücadele edeceğiz” dedi.

20 Ocak Perşembe günü saat 19.00’da Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleşecek kongreye davet kapsamında çalışmalara başlayan Kaya, CHP, İYİ Parti, HDP ve DEVA partisini ziyaret etti.

Diğer siyasi partileri ve sivil toplum kurumlarını da ziyaret edeceklerini ifade eden Kaya “Kongreler bizim heyecan tazelediğimiz anlardır. Biz bu kongremizde ülkemizin ihtiyaç duyduğu diyalog ortamını sağlamak istiyoruz. Bu açıdan hangi görüş veya fikirden olursa olsun Adana halkımızı aramızda görmek istiyoruz. Tabi bunu başlatacak olan ilk hamle siyasi partilerden gelecektir. Bu yüzden biz tüm siyasi partileri bu önemli günde aramızda görmek istiyoruz. Yapılacak kongremizin Adana’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesinin temenni ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: SP, İl, Başkanı, Kaya’dan, kongreye, davet,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı