301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Eylül 2022 - Pazartesi 21:35 Bu haber 251 kez okundu
 
Soner Çetin; “Hedefimiz; Avrupa”
Soner Çetin; “Hedefimiz; Avrupa”
SPOR Haberi


Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı Onursal Başkanı Soner Çetin, “Adana’mızda bir eksikliği gidermek için yola çıktık ve kadın voleybol takımını kurduk. Başarısızlığı kesinlikle kabul etmiyoruz. Birinci ligde yer aldık şampiyon olduk ve şimdi Sultanlar Ligi’ne çıktık. Sultanlar Ligi’nde ilk hedefimiz Avrupa.. Avrupa’da Çukurova ve Adana Demirspor’un ismini tüm Dünyaya duyuracağız” dedi.
 
Sultanlar Ligi’nin yeni ekibi Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı’nın tanıtım toplantısı düzenlendi. Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kulüp Başkanı İsmail Özgen, Adana Demirspor Kulübü'nü temsilen Esra Özülkü, Başantrenör Umut Uysal, sporcuları ve teknik kadrosu ve taraftarlar katıldı.
 
Toplantıda bir konuşma yapan Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı Onursal Başkanı Soner Çetin, “Bir kenti olağan belediye hizmetleriyle mutlu edemezsiniz. Özellikle Çukurova gibi bir ilçeyi ve Adana gibi kültürün, sanatın ve sporun başkenti olan bir kentte, geçmişi büyük başarılarla dolu bir yerde spor için de bir şeyler yapmak gerekiyor.
 
Yaklaşık 8,5 yıldır yapmış olduğun belediye başkanlığım süresince yaptığım en iyi işlerden biri de Çukurova Belediyesi, Adana Demirspor Voleybol Takımını kurmak ve tarihte ilk defa Sultanlar Ligi’ne çıkarmak olmuştur.” Dedi.
 
SULTANLAR LİGİ, DÜNYANIN EN İYİ LİGİDİR
 
Çetin, “Kendim de uzun yıllar voleybol sporuna gönül vermiş, oynamış birisiyim. Adana’daki voleybol potansiyelini çok iyi bilen biri olmakla beraber, beklentilerini de gayet iyi bilmekteyim. Şuan burada bulunan yerli ve yabancı tüm oyuncuları yakından takip eden birisiyim. Sultanlar Ligi, bugün tartışmasız dünyanın en iyi ligidir. Dünyanın en iyi oyuncuları bu ligde yer almaktadır.
 
ADANA’DA TARİH YAZDIK
İşte Adana’mızda bir eksikliği gidermek için yola çıktık ve kadın voleybol takımını kurduk. Bunlar Atatürk’ün kızları dedik. Tabi bu takım başarılı olmalıydı, çünkü başarısızlığı kesinlikle kabul etmiyoruz. Birinci ligde yer aldık, geçtiğimiz yıl şampiyon olduk ve Sultanlar Ligi’ne çıktık. Dolayısıyla Adana’da adeta bir tarih yazdık.” Diye konuştu.
 
AVRUPA’YA GÖZÜNÜ DİKMİŞ BİR TAKIM KURDUK
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kadın Voleybol Takımı Onursal Başkanı Soner Çetin, konuşmasını şöyle sürdürdü;
 
“Dediler ki, ‘Burada nasıl tutunacak? Acaba asansör takım mı olacak? Çıktığı yıl geri mi düşecek? Zorla mı lige tutunacak?’ Hayır dedik. Biz, iddialı bir takım kuracağız dedik. Sultanlar Ligi’nde gözünü Avrupa’ya dikmiş, Avrupa hedefiyle oynayan çok önemli bir takım kuracağız dedik ve bunu başarmış olmanın mutluluğu ve huzuru içerisinde olduğumu belirtmek istiyorum.
 
Sultanlar Ligi’nde ilk hedefimiz Avrupa.. Avrupa’da Çukurova ve Adana Demirspor’un ismini tüm Dünyaya duyuracağız. Tabi dünyanın en büyük takımları karşısında da ezilmeyecek bir takım sözü vermek istiyorum. Çok güzel, keyifli maçlar izleyeceksiniz.
 
SULTANLAR LİGİN’DE DE YÜKSEKLERDE YER ALMAK İSTİYORUZ
İlk maçımız 2 Kasım Çarşamba günü oynayacağız. 8 hafta boyunca haftada iki gün; bir Çarşamba, bir Pazar olmak üzere maçlarımız olacak. 14 takımlı Sultanlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yaparak yükseklerde yer almak istiyoruz.
 
YEDİNCİ OYUNCUMUZ TARAFTARIMIZ OLACAK
Şuanda futbolda Adana Demirspor Süper Lig’de lider. Adana Demirspor Kulübü ile güç birliği yaptık ve böylece Türkiye’nin en büyük camiasını da arkamıza almış olduk. Tüm Adana’mızı maçlarımıza bekliyoruz. Artık tüm maçlarımızı tribünlere oynayacağız. 6 oyuncumuz sahada 7’nci oyuncumuz ise daima taraftarımız olacak.
 
YENİ SALON YAPACAĞIZ
 
Çukurova ilçemiz için spor salonu yapma konusunda çalışmamız var. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile güç birliğimiz var. Bakanlığımız spor salonu yapacak ama yapmazlar ise biz yapacağız. Bu sezon Atatürk Spor (eski adıyla ASKİ)Salonu’nda maçlarımızı oynayacağız. İnşallah önümüzdeki sezon yetiştirebilirsek yeni salonumuzda devam edeceğiz. Ayrıca Tenis Akademisi çalışmamız da var.
 
KAPTAN GÜLDENİZ ÖNAL: HEM ADANA, HEM TÜRK KADINI İÇİN SAVAŞACAĞIZ
Takım kaptanı Güldeniz Önal ise yaptığı açıklamada, “Bu takım her top için savaşacak, mücadele edecek. Buradan bir mesaj gönderelim; Adana’da maç kazanmak hiç kolay olmayacak rakipler için.. Yani rakiplerimiz Adana’ya geldiğinde hiç kolay kazanamayacaklar. Dinamik, savaşan, hiç pes etmeyen tecrübeli bir takımımız var. Tabi öncelikle hedefimiz Avrupa ama en güzel sonuca ulaşmak için maç maç giderek sonuca ulaşacağız. Tüm kalbimizle hem Adana için hem de Türk kadını için savaşacağız” dedi.
 
UMUT UYSAL; HİKÂYEMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ
Başantrenör Umut Uysal da geçen yıl yaşanan şampiyonluğa değinerek, “Geçtiğimiz yıl hem Adana’yı, hem sizi gururlandırdığımızı düşünüyorum. Bu sene de hikâyemize kaldığımız yerden en iyi şekilde devam edip sizi gururlandırmaya ve büyük başarıları elde etmeye devam edeceğiz.
Takımda yer alan yabancı oyuncular da memnuniyetlerini dile getirerek başarılı bir ekip olacaklarını söyledi..
 
 
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Soner, Çetin;, “Hedefimiz;, Avrupa”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı