301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Mart 2024 - Cumartesi 21:22 Bu haber 121 kez okundu
 
Sokak köpeği Lösev’in gözdesi oldu
Sokak köpeği Lösev’in gözdesi oldu
AKTUALİTE Haberi


Adana’da Lösev’in düzenlediği bir etkinlikte alanda bulunan sokak köpeğini görenler onu severek köpekle fotoğraf çekildi.

Lösev’in İstasyon Meydanı’nda düzenlediği bir etkinlikte en çok dikkat çeken şey alanda bulunan sokak köpeği oldu. Etkinlik başından beri alanda bulunan ve bir köşede uyuyan köpek, bir süre geçtikten sonra insanlara alıştı. İnsanlara alışan köpek onların yanına gelerek kendini sevdirmeye, kendi etrafında yuvarlanmaya başladı.

Alandaki insanlar bir süre sonra köpeği sevmeye ve hatta onunla fotoğraf çekilmeye başladı. Bu durumdan memnun görünen köpek, adeta kameralara poz verdi.

Etkinlik başladığında köşede sessizce yatan köpek, bir anda insanların gözdesi oldu. Bu duruma alışan köpek, kendini daha çok sevdirerek yere serilen pankartların üstüne yatmaya ve daha çok kendini sevdirmeye başladı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Sokak, köpeği, Lösev’in, gözdesi, oldu, , , , , , , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı