301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Ağustos 2021 - Pazar 22:10 Bu haber 236 kez okundu
 
SİYASİ PARTİLER SUSKUN
SİYASİ PARTİLER SUSKUN
SİYASET Haberi


Adana MHP il Teşkilatını anlayamıyorum. Haftada bir veya iki gün haber servisleri devam ediyor ama nedense bu konuda sağlara yatıyorlar. Sanki hiç okumadılar, sanki hiç duymadılar, bir iki kelam etmiyorlar.

Anadolu basını ölmek üzere, ama iki kelam etmiyorlar.
Anladık Cumhur İttifakı’nın küçük or- tağısın. Anadolu basını yok olursa, MHP taşradan sesini nasıl Ankara’ya duyuracak, en azından bu kararın yanlış olduğunu beyan ifade edebilir. En çokta kendilerinin ihtiyacı

var. Meslektaşımız Bahir Yıldırım yıllardır MHP’nin basın danışmanlığını yapıyor, neden görüş belirt- miyor, bir şey söylemiyor anlamış değilim.

Ak Parti hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam ediyor. 28.8.2021 günü yapılan basın toplantısına gazetecilerden rağbet gelmedi. Ama gazetecileri nasıl davet ettiler anlamadım. Ajanslar zaten devletin, yaygın medya zaten devletten ihaleler alıyor, Yerel basın öyle mi?

Ak Parti teşkilatları neden var?
Bu kararın yanlış olduğunu neden iletmediler.

Bu karar alındığında bir çalışma yapılır, bu kararın doğru olmadığını raporlarla ortaya koyarlar. Adana Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay’dan böyle bir çalışma yok. Bugün bir gazeteci Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik’e sordu, sanki onun hiç haberi yok gibi. Belki de yoğundur.

Milletvekillerine ve il başkanına dönüp, “Bununla ilgili bir çalışma yapılsın” dedi. Bakalım yapacaklar mı?

CHP Adana Teşkilatı hiç iktidar ola- madığı için ellerindeki imkanları değerlendirmeye çalışıyorlar. Anadolu basınına yapılanların yanlış olduğunu açıkladılar. Ama Teşkilat olarak ne mil- letvekilleri ne de il teşkilatı bugüne kadar yerel basına destek verebilmiş değiller.

Bazı şeyleri yazardım ama sırası değil.
İYİ Parti üç yıllık bir parti üzerine fazla gitmeye gerek yok. Yine de bayramda yerel basına ilan desteği çıktılar. Buna da şükür. Şu tehlikeyi 
göremiyorlar. Anadolu basını yok olursa, emin olun demokrasi de rafa kalkmış olur.

Siyasi partilerin hiç biri ses- lerini yukarıya duyuramaz Acaba amaç bu mu? Onun için bir araya gelip ortak bir çalışma yapıp, bu yanlış karardan bir an önce dönülmesini sağlanmalı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: SİYASİ, PARTİLER, SUSKUN,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı