301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Temmuz 2021 - Salı 19:55 Bu haber 511 kez okundu
 
ŞİRİNLERE OPERASYON
ŞİRİNLERE OPERASYON
ADANA Haberi


Adana’da kamuoyunda, Şirinler Çetesi olarak bilinen “Çıkar Amaçlı Silahlı Suç Örgütü”ne yönelik operasyon düzenlendi. Adana merkezli Antalya, Mersin ve Ankara’daki 43 adrese eş zamanlı operasyonda 39 şüpheli gözaltına alındı.
 
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Örgüt Kurma ve Yönetme”, “Kasten Adam Öldürme”, “Yağma”, “Kişi Hürriyetinden Yoksun Kılma”, “Tehdit”, “Darp”, “Kasten Yaralama”, “İş Yeri Kurşunlama” gibi suçları işledikleri tespit edilen ve örgütle iltisaklı içlerinde çete lideri A.A.’nın da olduğu şüphelileri yakaladı.
 
Operasyonda ele geçirilenler şöyle: 10 adet tabanca ve tabancalara ait şarjör ve çok sayıda tabanca mermisi, 16 adet av tüfeği, nakit para, çok sayıda senet ve doküman, 5 adet sinyal kesici cihaz, 1 adet telsiz ve şarj cihazı, 6136 SKM kapsamına giren kılıç ve bıçaklar ile bir miktar uyuşturucu madde.
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ŞİRİNLERE, OPERASYON,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı