301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Kasım 2022 - Pazartesi 21:46 Bu haber 1001 kez okundu
 
ŞİRİN AKSOY “ İSMİMİ KULLANAN ŞUURSUZLARA İTİBAR ETMEYİN ”
ŞİRİN AKSOY “ İSMİMİ KULLANAN ŞUURSUZLARA İTİBAR ETMEYİN ”
ASAYİŞ Haberi


‘ ŞİRİN BABA’DAN ’ SİTEM VE UYARI!

ŞİRİN AKSOY “ HAYATIM BOYUNCA HAKSIZLIK KARŞISINDA OLDUM ”

ŞİRİN AKSOY “KABADAYILIK İLE MAFYA BABALIĞI ARASINDA NET BİR ÇİZGİ VARDIR”

Adana’nın sevilen ve  saygı duyulan ismi  iş insanı Mehmet Şirin Aksoy yaptığı yazılı açıklama ile  “ Son zamanlar adımı zikrederek, arkalarında olduğum imajı veren yada şahsımdan talimat aldıklarını iddia eden bazı şuursuz, fütursuz ve kendini bilmezlerin haklı insanlara haksızlık yapmaya çalıştığı yada çalışacağı yönünde istihbaratlar almaktayım” diyerek bu kişilere inanılmaması, kendisine ve resmi birimlere bilgi verilmesi uyarısında bulundu.

“Gençlik belki de çocuk denebilecek 10-12’li yaşlarımdan bu yana şahsımın menfaatinden, ailemin geleceğinden ziyade her daim Peygamber efendimizin (S.A.V.) “HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.” hadisini kendime ilke edinerek hayatım boyunca haksızlık karşısında susmayarak; gerek şahsıma gerekse de şahsıma sığınan yardım isteyen garibanlara yapılan haksızlıkları bertaraf etmek için fani ömrümün yarıdan fazlasını mahpus halde geçirdim.” Diyen iş insanı Mehmet Şirin Aksoy  yaptığı yazılı açıklamasında şu uyarılarda bulundu;

“Şahsım hakkında kimi zaman adam yaralama, kimi zaman adam öldürme gibi birçok medeni hukukça cezai sonuçları olan suçlamalar yapılmış olsa da yüce Allah’a şükürler olsun ki onun rızası olmayan, Kur’an da lanetlenmiş hiçbir suç ile şahsımın adı ne birlikte anılmış nede iftira atanlar tarafından “Güneş Balçıkla Sıvanabilmiştir.”

MAFYA terimini tanımlayarak kendisinin Kabadayı  olduğunu  belirten  Aksoy, “ Rabbimin adaletine sığınarak onurlu bir kabadayı olmanın gerektirdiği gibi Allah’ın men ettiği işlerden hem uzak hem de bu işleri yapanların karşısında dimdik durarak alenen düşmanlık gütmekten ve yaşamım boyunca bu vakur duruşumun bedelini her manada ödemekten kati surette geri adım atmadım. Kabadayılık ve mafya babalığı arasında Yüce rabbimin net bir çizgisi vardır. Bu çizginin adı merhamettir, vicdandır ve adaletli davranmaktır. Bu sebeptendir ki sözde mafya babaları özde haksızlık baronları gibi; kişiliğim ve duruşum ne bir güç karşısında evrildi ne de yerim yurdum bir tehdit ya da telkin ile değişti.

Çünkü Türkiye’nin en tanınmış kabadayısı “Şirin Baba” olarak hayatım boyunca hem her haksızlığın karşısında çok katı ve yılmaz bir şekilde, hem de her daim garibanın yanında elif gibi dimdik durmayı kendime ve tüm dostlarıma, yakınlarıma, aileme görev addetmişimdir.

Lakin tüm Türkiye tarafından şahsımın bu hassasiyetleri biliniyor olsa da son zamanlar adımı zikrederek, arkalarında olduğum imajı vererek ya da şahsımdan beklenmeyecek biçimde talimat aldıklarını iddia ederek bazı şuursuz, fütursuz kendini bilmezlerin haklı insanlara haksızlık yapmaya çalıştığı ya da çalışacağı yönünde istihbaratlar almaktayım.

Tüm sosyal medya hesaplarımdan alenen ve net bir biçimde belirtmek isterim ki şahsımın şerefi, onuru, haysiyeti ve namusu; bu yalan dünyada bir faniye sunulabilecek tüm dünyevi menfaat ve çıkarların karşısında kıyasa bile alınabilmesi mümkün ya da ihtimal değildir.  Kimi insan görünümlü mahlukatlar menfaati ve çıkarı uğruna şerefinden, onurundan, haysiyet ve namusundan feragat etse, her türlü yalan ve dolana başvursa, tüm ihanet ve delaletlerde rol alsa da ben bu kendini bilmezlerin sofralarında saltanat değil garibanın, ihtiyaç sahiplerinin gönüllerinde taht kurmaya geldim bu hayata!

İşte bu yüzden ben “ Mehmet  Şirin AKSOY ” un adını, alın ter ve temiz kanımla elde ettiğim “Şirin Baba” lakabımın maddi ve manevi gücünü kullanarak herhangi bir haksızlık ve Allah’ın men ettiği iş içerisinde olan ya da olacak her kim hakkında bir sözünüz, bir malumatınız varsa tüm Türkiye’ye buradan açık bir şekilde dile getiriyorum ki benimle ivedi şekilde iletişime geçsin!

Haksızlık yapmamak, yaptırmamak ve yapanın karşısında durmak, hak olanı hakikat olanı yüksek sesle en üst perdeden dile getirmek benim karakterimdir. Bu karakterimin sonucunda ne maddi ne manevi ne de canım noktasında kayıplarla karşı karşıya kalmaktan imtina etmedim, etmeyeceğim. Bu sebeptendir ki ne geçmiş ne günümüz nede gelecek yaşamımın hiçbir noktasında şahsımdan ya da adım ve namımdan haksızlık gördüğünü iddia etmiş ve edecek hiç kimseyle yüzleşmekten, hesaplaşmaktan imtina etmedim, etmeyeceğim ve aksi tüm iddiaların karşısında her an her platformda hazır biçimde bekliyor olacağım.

Türkiye’nin en tanınmış kabadayısı Mehmet Şirin AKSOY olarak yerim son 45 yıldır Aksoy İnşaat, yurdum 60 yıldır Adana Barbaros Mahallesidir. Bilen hatırlasın, bilmeyen öğrensin! İsteyen, dileyen bildiği gibi gelsin.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ŞİRİN, AKSOY, “, İSMİMİ, KULLANAN, ŞUURSUZLARA, İTİBAR, ETMEYİN, ”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı