301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Ağustos 2026 - Pazartesi 19:58
 
Oya Tekin'den Mahkeme Heyetine Tepki: "Adaletiniz bu mu!"
Oya Tekin'den Mahkeme Heyetine Tepki: "Adaletiniz bu mu!"
ASAYİŞ Haberi


Silivri’de görülen 200 sanıklı Aziz İhsan Aktaş davasında, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin hakkında verilen hapis cezası ve tutukluluk kararı netleşti.

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi, yargılama sonucunda Oya Tekin’i “rüşvet almak” suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırırken, tutukluluk halinin devamına hükmetti. Kararın açıklanmasının ardından Oya Tekin, mahkeme heyetine dönerek “Adaletiniz bu mu?” diyerek tepki gösterdi.

Davada Oya Tekin'in yanı sıra eşi Celal Tekin de “rüşvet almak” suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı ve mahkeme, Celal Tekin ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Öte yandan, davanın diğer sanıklarıyla ilgili olarak Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Daka ile Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan'ın tahliyesine karar verilirken; etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Alican Abacı hakkında ise tutuklama kararı alındı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Oya, Tekin'den, Mahkeme, Heyetine, Tepki:, "Adaletiniz, bu, mu!",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı