301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Ekim 2022 - Perşembe 21:51 Bu haber 394 kez okundu
 
Seyhanın Kadın Voleybolcuları Seriye Bağladı
Seyhanın Kadın Voleybolcuları Seriye Bağladı
SPOR Haberi


Seyhanlı Kadın Voleybolcular Yükselişte. Seyhan Bld.Spor’da Galibiyet Serisi

Kadınlar Voleybol 2.lig 13.grupta yer alan Seyhan Belediyespor kadın voleybol takımı Yenişehir Belediye ihtisas Spor Kulübü ve Kayseri Yolspor kulübü karşısında aldığı galibiyetler ile yükselişe geçti.

 

GRUPTA 2.SIRADA YER ALIYOR

Ligde oynadıkları 3 müsabakada 2 galibiyet bir mağlubiyet elde ederek 6 puanla 2.sırada bulunduklarını belirten Seyhan Belediyespor kulübü kadın voleybol takımı teknik sorumlusu Göksel Özbek, “ Genç bir kadroyla ligde mücadele etmekteyiz. Kadromuzu genç ve yıldız takımı oyuncularından oluşturduk. Umut vadeden sporcularımız var. Hafta sonu deplasmanda Niğde Belediyespor kulübü ile karşılaşacağız. Hedefimiz iyi bir oyun sergileyip kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

 

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Branş ayrımı yapmaksızın Adana sporundan desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay başta olmak üzere yönetim kurulu’na da kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Özbek sözlerini şöyle tamamladı, “ Bu destekler bizleri mutlu etmekte. Karşılığının da başarı olarak dönmesi için büyük bir özveri sergilemekteyiz.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Seyhanın, Kadın, Voleybolcuları, Seriye, Bağladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı