301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Eylül 2022 - Perşembe 22:50 Bu haber 276 kez okundu
 
“SEYHAN KIZ ÖĞRENCİ EVLERİ” MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR
“SEYHAN KIZ ÖĞRENCİ EVLERİ” MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR
EĞİTİM Haberi


SEYHAN’DAN KIZ ÖĞRENCİLERE GÜVENLİ BİR AİLE ORTAMI

Akif Kemal Akay başkanlığındaki Seyhan Belediyesi, ekonomik krizin toplumda neden olduğu sorunlar nedeniyle eğitim alanında yaşanan sıkıntıların aşılmasına katkıda bulunacak hizmetleri art arda yaşama geçiriyor.

KIZ ÖĞRENCİ EVLERİ HİZMETE GİRDİ

Dört yıllık üniversite kazanan Seyhanlı öğrencilere 2 bin TL’lik nakdi yardımın ardından, Adana’daki üniversiteleri kazanıp barınma sorunu yaşayan kız öğrenciler için “Seyhan Kız Öğrenci Evleri” hizmete açıldı.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Kız öğrencilerin üniversite eğitimleri süresince barınma ve yaşam alanlarını en iyi şartlarda sürdürebilmelerini sağlamaya yönelik olarak hizmete giren Kız Öğrenci Evleri’ne başvurular başladı. 

ÜNİVERSİTEYE TEK TOPLU TAŞIMA ARACIYLA ULAŞIM İMKANI

Bakımyurdu Caddesi’nde 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan Kız Öğrenci Evleri’nden üniversiteye tek toplu taşıma aracıyla ulaşım imkanını bulunuyor.

GÜNLÜK YAŞAMI KOLAYLAŞTIRAN DONANIMLAR

Kent merkezindeki konumuyla her tür olanağa erişimin kolaylıkla sağlanabildiği Kız Öğrenci Evleri’nde, öğrencilerin günlük yaşamlarını kolaylaştıracak her tür donanım da sunuluyor.

GÜVENLİ BİR AİLE ORTAMI

Gençlerin Türkiye’nin bugünü ve yarını olduğunun altını çizen Başkan Akif Kemal Akay, gençlerin eğitim hayatlarını en iyi koşullarda sürdürülebilmenin önemini vurguladı. Seyhan’da Bilgi Evleriyle gençlerin ve çocukların bilgiye erişiminin önündeki engellerin kaldırıldığını aktaran Akay, “Seyhan’da yaşayıp dört yıllık üniversite kazanan gençlerimize 2 bin TL tutarında eğitim desteği veriyoruz. Çamaşırhanelerimiz öğrencilerimize ücretsiz hizmet veriyor. Üniversite öğrencilerimize bu yıl da ücretsiz akşam yemeği vermeye devam edeceğiz. Ancak bu desteklerin yeterli olmadığını biliyoruz. Bugün üniversiteli gençlerimizin en önemli sorunlarından birinin de barınma olduğu gerçeğinden yola çıkarak, Adana’daki üniversiteleri kazanan kız öğrencilerimizin gönül rahatlığıyla kalabileceği, güvenli bir aile ortamını onlara sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

İRTİBAT NUMARALARI

Kız Öğrenci Evleri’nde kalmak isteyen kız öğrencilerin Seyhan Belediyesi’nin 0322 432 74 74 No’lu telefon numarasından dahili 1226’nın tuşlanması ya da 0535 011 23 89 nolu cep telefonu numarasını arayarak koşulları öğrenip başvurularını yapması gerekiyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “SEYHAN, KIZ, ÖĞRENCİ, EVLERİ”, MİSAFİRLERİNİ, BEKLİYOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı