301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Ağustos 2021 - Cuma 21:57 Bu haber 308 kez okundu
 
Seyhan, gençlerin stresini Gripin ile aldı
Seyhan, gençlerin stresini Gripin ile aldı
KÜLTÜR SANAT Haberi


Seyhan Belediyesi, Covid-19 pandemisi nedeniyle ara verdiği, Pinhani ile yeniden başlattığı sanat etkinliklerini Gripin konseriyle sürdürdü. 10 bini aşkın Adanalının takip ettiği Gripin konserinde gençlerle birlikte olan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay yeni konserlerin müjdesini verdi.

Seyhan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği Gripin konseri Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki meydanda gerçekleştirildi. Gençlerin ağırlıklı olduğu katılımcılar, konser öncesi “Açık alanlarda yapılacak konserlerde alınması gereken önlemler” çerçevesinde kontrolden geçirilerek ve Pandemi şartlarına uymaları uyarısı yapılarak alana alındı.

“Gençler en büyük itici gücümüz”

Gençlerle birlikte konseri takip eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sahneye çıkarak Gripin üyelerine çiçek sundu. Gripin üyelerine teşekkür eden Başkan Akay, daha sonra kısa bir konuşma yaptı. Gençlerle ilk buluşmasında Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünün sanat alanı olacağını söylediğini anımsatan Başkan Akay, “Bugün geldiğimiz noktada kendi hedefimizi de aşarak mevcut alanın, en büyük sanat alanı olacağını söyleyebiliriz. Çünkü siz var oldukça biz en iyisini yapmak zorunda olacağız. Siz bizim itici gücümüz olacaksınız” dedi.

Başkan Akay’dan yeni konser müjdesi

Gençlere yeni konserlerin müjdesini veren Akay, “Çok ciddi olumsuzluklar yaşanmaması durumunda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da 3 belediye olarak ortaklaşa düzenleyeceğimiz özel bir konserimiz olacak. O konserde Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde gerçekleşecek. 1 Eylül’de de konserimiz olacak. Gençler olarak bizi yalnız bırakmadığınız sürece, konserlerimiz sürecek ve çalışma azmimizi güçlendireceksiniz. Hedefimiz, Seyhan’da yaşayan tüm bireyler gibi gençlerimizin de mutlu, huzurlu ve yaşamın tüm güzelliklerini doyasıya yaşayabilmesidir” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Konser Gripin’in sevilen şarkılarını seslendirmesiyle sürdü. Gençlerin şarkılara eşlik ettiği, fotoğraf ve video çektiği konser Gripin grubunun performansıyla geç saatlere kadar sürdü.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Seyhan,, gençlerin, stresini, Gripin, ile, aldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı