301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Eylül 2022 - Cuma 21:46 Bu haber 239 kez okundu
 
Seyhan farkındalık oluşturdu
Seyhan farkındalık oluşturdu
AKTUALİTE Haberi


Seyhan Belediyesi, Başkan Akif Kemal Akay, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz,  ve gençlerle birlikte Karataş Kumluk Tabiat Parkı’nda çöp topladı, temiz bir dünya mesajını yineledi.

“15 Eylül Dünya Temizlik Günü”nde toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, belediye bürokratları, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve gönüllülerle birlikte saflığın ve temizliğin simgesi olan beyaz tişörtler giyip, çöp topladılar.

Kumluk Tabiat Parkı’ndaki etkinliğe Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe de katılarak destek verdi.

Etkinlikle toplumsal duyarlılığı artırmaya çalıştıklarına dile getiren Başkan Akay, temizliğin önemini vurguladı. Canlıların üzerinde yaşadığı dünyanın temizlik konusunda çok ciddi sorunları olduğuna işaret etti.

Başkan Akay, “Bu sıkıntıların giderilmesi lazım. Öncelikle kirliliği meydana gelmeden önlememiz, bize her tür nimeti sunan doğayı kirletmememiz gerekiyor. Çünkü kirlettiğimiz dünyada ne sağlıklı ne de mutlu yaşayabilmemiz mümkün değil. Ayrıca kirliliği temizlemek için de çok ciddi oranda enerji ve kaynak kullanmak zorunda kalıyoruz. Yapmamız gereken en önemli şey çevreyi, doğayı kirletmemek, temiz tutmak” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Seyhan, farkındalık, oluşturdu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı