301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Ekim 2023 - Pazar 21:41 Bu haber 215 kez okundu
 
SEYHAN’DA TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
SEYHAN’DA TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
MAGAZİN Haberi


Seyhan Belediyesi’nin düzenlediği toplu sünnet şöleninde renkli görüntüler yaşandı. Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da sünnet olacak çocuklarla çiftetelli oynayıp, mutluluklarına ortak oldu.

Seyhan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünün organize ettiği sünnet şöleni Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Ekonomik güçlükler nedeniyle evlatlarının sünnetini yaptıramayan ailelere destek amacıyla gerçekleştirilen şölene, sünnet başvurusu yapan çocuklar ve aileleri katıldı. Davul zurna eşliğinde oyunlar oynayıp, şölenin tadını çıkaran çocuklar palyaço gösterileriyle mutluluklarını katladı.

Şölende konuşan Başkan Akay, Seyhan Belediyesi’nin tüm olanaklarıyla vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamak için görev yaptığını kaydetti. Başkan Akay, “Seyhan Belediyesi olarak sıkıntılı günlerinizde de mutluluklarınızda da hep yanınızdayız. Bugün de sizlere yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere. Evlatlarımızın sünnetleri hayırlı, uğurlu olsun. Allah mutluluklarını daim etsin” dedi.

Çocuklarla birlikte çiftetelli oynayıp onların mutluluklarına ortak olan Başkan Akay, futbol topu armağan ettiği çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Şölen ailelerin çektiği halaylar, çocukların oynadığı oyunlarla devam etti.

Çocukların sünnet operasyonu, şölen sonrasında özel bir hastanede gerçekleştirilecek. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , SEYHAN’DA, TOPLU, SÜNNET, ŞÖLENİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı