301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Ekim 2023 - Salı 23:19 Bu haber 256 kez okundu
 
Seyhan'da Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası başladı
Seyhan'da Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası başladı
SPOR Haberi


Seyhan Belediyesi, Süper Amatör küme futbol takımları için Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası düzenledi. Turnuvanın ilk haftasında oynanan maçlar sonucunda yarı finale yükselen takımlar belli oldu.

eyhan Belediyesi’nin Sponsorluğunda düzenlenen ve Süper Amatör küme futbol takımlarının yer aldığı Seyhan Belediye Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası start aldı. Üç gün sürecek olan turnuvada 7 takım yer aldı.

BAŞKAN AKAY “ AMATÖR SPORDAN DESTEĞİMİZİ ESİRGEMİYORUZ”

Amatör Spor’a göreve geldikleri ilk günden itibaren büyük bir önem verdiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ İmkanlarımız dahilinde kulüplerimizin her zaman yanında yer alıp destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. Amatörlük olmadan profesyonellik olmaz.  Süper amatör küme takımlarımızın yer aldığı futbol turnuvasına katılan takımlarımıza başarılar diliyorum ” dedi.

YARI FİNALE YÜKSELEN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Bahçeşehir Spor Kompleksi, Güneypark ve Güneyyıldızı Stadı’nda oynanılan ilk karşılaşmalar sonrasında Yenibeygücü’nü yenen Deveci Gençlik spor Kulübü, Gülpınar spor karşısında kazanan Yapı Meslek Spor Kulübü, Seyhan Belediyespor karşısında galibiyete uzanan Dağlıoğluspor Kulübü ve ilk haftayı BAY geçiren Şampiyon Çocukspor yarı finale yükselen takımlar  oldu.

 

SÜPER KUPA’DA KARŞILAŞACAKLAR

4 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan yarı final müsabakalarının ardından finale yükselen iki takım belli olacak. Cuma günü oynanılacak olan finalde rakibine üstlünlük sağlayıp Seyhan Belediye Başkanlığı Kupası’na uzanan  takım Çukurova İlçesi’nde düzenlenen turnuvanın birincisi ile pazartesi günü Süper Kupa müsabakasında karşı karşıya gelecek.

YARI FİNAL PROGRAMI

Yarı final maçları 4 Ekim Çarşamba günü M. Gülergin Stadı'nda oynanacak. Saat 18.00'de Dağlıoğluspor ile Yapı Meslekspor, saat 20.00'de ise Deveci Gençlikspor ile Şampiyon Çocukspor karşılaşacak.

Final maçı ise 6 Ekim Cuma günü saat 20.00'de M. Gülergin Stadı'nda oynanacak.

Turnuvanın şampiyonu, Çukurova İlçesi'nde düzenlenen turnuvanın birincisi ile Süper Kupa müsabakasında karşılaşacak.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Seyhan'da, Başkanlık, Kupası, Futbol, Turnuvası, başladı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı