301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Ekim 2023 - Cumartesi 21:45 Bu haber 307 kez okundu
 
Seyhan'da Başkanlık Kupası Deveci Spor'un
Seyhan'da Başkanlık Kupası Deveci Spor'un
SPOR Haberi


Seyhan Belediyesi’nin sponsorluğunda gerçekleşen Seyhan Belediye Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası, Süper Amatör Küme Futbol takımlarının katılımıyla gerçekleşti. Üç gün süren turnuvada toplamda 7 takım mücadele etti.

Final karşılaşması 6 Ekim Cuma Günü Muharrem Gülergin Stadı'nda Saat:20.00'de Yapı Meslek Spor Kulübü ve Deveci Spor Kulübü müsabakasında ise normal süresi 3-3 tamamlanan 90 dakikanın ardından Deveci Spor penaltılarla galip gelip Şampiyonluk kupasını aldı.

Muharrem Gülergin Stadı’nda gerçekleşen Seyhan Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası final maçında Karşılaşmayı izleyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Amatör sporlara göreve geldiğimiz ilk günden itibaren büyük bir önem veriyoruz. İmkanlarımız dahilinde kulüplerimizin yanında yer alıp destek oluyoruz. Amatörlük olmadan profesyonellik olmaz. Şampiyon olan Deveci Spor'u ve katılan tüm takımlarımızı kutluyorum" dedi

Finalde Kupayı alan Deveci Spor Kulübü, Çukurova İlçesi'nde düzenlenen turnuvanın birincisi Cihangir Spor kulübüyle pazartesi günü Süper Kupa müsabakasında karşılaşacak.

Akay pazartesi yapılacak Süper kupa karşılaşmasında kupayı Seyhan olarak kazanacaklarına inandığını belirtti.

Akay oyunculara baklava ikram etti.

Deveci Spor Kulübü başkanı Faruk İncesoy  “Deveci Spor Kulübü her zaman hedefe oynayan bir kulüp olacaktır. Hedefe ulaşmak için futbolun içindeki güzellikleri yapabilecek bir yönetim kurulumuz var. Turnuvayı Şampiyon olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını ve Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ortaya koyduğu hırs mücadele gerçekten de görülmeye değer bir tabloydu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Seyhan'da, Başkanlık, Kupası, Deveci, Spor'un,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı