301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Ekim 2021 - Salı 21:03 Bu haber 339 kez okundu
 
Seyhan Belediyespor’da çifte sevinç
Seyhan Belediyespor’da çifte sevinç
SPOR Haberi


Seyhan Belediyesporlu voleybolcular moral buldu

Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın ve Erkek Voleybol takımları geçtiğimiz hafta sonunu galibiyet ile kapatarak moral buldu.

 

KADINLAR, MERİNOS’A ŞANS TANIMADI

Kadınlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Merinos Gençlikspor’u iyi bir oyun sonrası 3-0 yenme başarısı gösterdi. Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörü Göksel Özbek, “ Kazandığımız için mutluyuz. Sporcuları kutluyorum. Bu galibiyetin öneminin bir kat daha artması adına önümüzdeki maçımızı da kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

 

ERKEK VOLEYBOLCULAR MORAL BULDU

2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı Menderes Spor Salonu’nda Akkapı Teknik Endüstri Meslek Lisesi takımını 3-0 yendi.Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörleri Serdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “ Gaziantep Gençlikspor karşısında alınan yenilgi sonrasında mutlak kazanmamız gereken müsabakayı istediğimiz şekilde tamamladık. Sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bize olan güveni boşa çıkartmamak adına galibiyet serisi yakalamalıyız” diye konuştular.

 

HENTBOL TAKIMI DEPLASMANDA YENİLDİ

Birinci Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı ise geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 1955 Batman Belediyespor’a konuk oldu. Mavi-Beyazlı ekip müsabakayı 34-31 kaybetti. Seyhanlı hentbolcular ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantep Nurdağı Belediyespor ile 26-26 berabere kalırken ikinci hafta ise Adana’da konuk ettiği Ankara AS Spor’u 29-22 yenme başarısı göstermişti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Seyhan, Belediyespor’da, çifte, sevinç,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı