301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Ağustos 2023 - Perşembe 14:57 Bu haber 270 kez okundu
 
Serkan Gamze’sine kavuştu
Serkan Gamze’sine kavuştu
MAGAZİN Haberi


Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar önce nikah kıydı sonra pistte döktürdü

Omeryan Derneği Başkanı Türkan Bakır biricik kızının mürüvvetini gördü. Elit Balo Salonu’nda yapılan muhteşem ve dillere destan düğün neşeli ve coşkulu geçti. Düğün törenine çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kıydığı nikâhla başlayan tören, gece geç saatlere kadar eğlenceli bir şekilde sürdü.

Gelin ve damadın nikah şahitliklerini ise, Sabit Liha ve Necdet Boğa yaptı.Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Serkan ve Gamze’nin düğününde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, genç evlileri kırmayarak gelin ve damatla birlikte çiftetelli oynadı.

Düğün törenine CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şeçkin, Ayhan Barut, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik ve eşi, Mimarlar Odası Başkanı Sedat Gül ve eşi, İYİ Parti Yüreğir Belediye Başkan A.Adayı Diş Hekimi Bülent Alper, CHP Seyhan Belediye Başkan A.Adayı Av. Emrah Kozay, ULUMED Adana Şube Başkanı Kadir Tay, Çukurova Press Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Çukurova Press Havuzlubahçe Spor Kulübü Başkanı Engin Kanber, Semt Pazarı Odası Başkanı Mehmet Şerif Kurşun, Fırıncılar Odası bir dönem önceki Başkanı Bekir Aras ve Omeryan Derneği yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden Serkan ve Gamze’nin düğününde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, genç evlileri kırmayarak gelin ve damatla birlikte çiftetelli oynadı.

Düğün töreninde Bakır ve Balık aileleri gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Genç çift Gamze ve Serkan’ın mutlulukları da gözlerinden okunuyordu.

Düğün töreninde Bakır ve Balık aileleri gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Genç çift Gamze ve Serkan’ın mutlulukları da gözlerinden okunuyordu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Serkan, Gamze’sine, kavuştu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı