301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Ekim 2022 - Salı 23:03 Bu haber 255 kez okundu
 
Sedat Gül’den duayen mimarlara “3 Ekim” jesti!
Sedat Gül’den duayen mimarlara “3 Ekim” jesti!
AKTUALİTE Haberi


Adana Mimarlar Odası Başkanı Sedat Gül, meslekte uzun yıllarını geride bırakan mimarlara plaket verdi. Gül, meslektaşlarına bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, birikime saygılı, gelişime ve geleceğe hazırlıklı bir mesleki dayanışma içinde olacaklarını söyledi.

Mimarlar Odası Adana Şubesi’nce “Esenlik İçin Mimarlık” temasıyla kutlanan 3 Ekim Dünya Mimarlık Günü kutlamaları çerçevesinde eski ve yeni üyeler bir araya geldi. Başkan Sedat Gül, mesleğe yıllarını adayan duayen mimarlara plaket takdim ederken, üniversitelerin mimarlık fakültesinden mezun olduktan sonra odaya kayıt yaptıran genç mimarlara ise rozet taktı. 

Gül, burada yaptığı konuşmada, deneyim ve dinamizmi Dünya Mimarlık Günü’nde mesleki dayanışmanın yükseldiği bir etkinlikte buluşturmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Gül, şunları kaydetti: “3 Ekim bizim için aynı zamanda mesleki kazanımlarımızı savunurken, meslek örgütlenmesi ve dayanışmayı yükseltme günü olarak anlam kazanıyor. Bu doğrultuda Ekim ayı boyunca meslektaşlarımız için yüksek dayanışma duygusunu yaşayacağı bir ay olarak geçirmek için çalışıyoruz. Birikime saygılı, gelişime ve geleceğe hazırlıklı bir mesleki dayanışma içinde olacağız.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Sedat, Gül’den, duayen, mimarlara, “3, Ekim”, jesti!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı