301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Aralık 2021 - Salı 22:34 Bu haber 331 kez okundu
 
Sarıçam Belediyesin'den gazetecilere resepsiyon
Sarıçam Belediyesin'den gazetecilere resepsiyon
AKTUALİTE Haberi


Geçtiğimiz günlerde Sarıçam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne atanan Şükrü Gedik, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e iade-i ziyarette bulundu.

Gedik, Sarıçam Belediyesi olarak Adana basınına yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Esendemir’e bilgi verdikten sonra, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın vereceği resepsiyona davet etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın selamlarını ve başarı dileğini ileten Şükrü Gedik; Basın Çalışanlarının içinde bulunduğu zorlukları çok iyi bildiklerini, Sarıçam Belediyesi olarak görevini layıkıyla yapan gerçek basın emekçilerine kapılarının açık olduğunu belirterek, geçmişte bayram olarak kutlanan 10 Ocak’ın günümüzde Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmasının üzüntüsünü yaşadıklarını, önümüzdeki süreçte 10 Ocak’ın yeniden bayram olarak kutlanmasını arzuladıklarını dile getirdi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, basın emekçilerinin çok zor şartlar altında görevlerini yaptığını, halkın haber alma ve haber verme hakkını kullanması için çaba sarf ettiklerini belirterek, basına yönelik her türlü kısıtlama ve engellemelere karşı olduklarını dile getirdi.

Başkan Esendemir; ekonomik krizin göstergesi olarak Anadolu’da 1800 basın kuruluşundan 900’den fazlasının kepenk kapattığını söyledi. Esendemir; yerel yönetimlerin özellikle de yerel basına destek olmasını beklediklerini belirterek, “Ekmeğinin peşinde olan basın çalışanlarının yaşadıkları zorlukların yanı sıra haber peşinde koşarken karşılaştıkları olumsuzluklar da çalışma koşullarını ağırlaştırmaktadır.  Basın çalışanlarının ekonomik koşullarının iyileştirilmesi büyük önem taşıyor. Krizin derinleştiği, döviz kurundaki dalgalanmalar nedeniyle geçimin giderek ağırlaştığı bu günlerde, basın çalışanları da bu gelişmelerden olumsuz yönde etkilenmektedir. Böylesi güç koşullarda; basınımıza verdiği değerin göstergesi olarak, Sarıçam Belediye Başkanı Sayın Bilal Uludağ’ın günün stresinden uzaklaşmak, bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak adına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle resepsiyon vermesinden dolayı şahsınızda kendisine ve yakın çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Sarıçam, Belediyesin'den, gazetecilere, resepsiyon,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı