301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Ağustos 2021 - Pazar 21:47 Bu haber 305 kez okundu
 
SARIÇAM BELEDİYESİ CEPHESİNDE
SARIÇAM BELEDİYESİ CEPHESİNDE
SİYASET Haberi


Sarıçam Belediyesi Cumhur ittifakını desteklediği için, herhangi bir adım atmış değil. Haliyle gazetecilerin gözleri Basın Bölümünden sorumlu olan Nedim Ali Kısaoğlu’na çevrildi. Oradan ses seda yok. Biliyorsunuz daha öncede şubat ayında gazetenin manşetinde yazmıştım. ‘At sahibine göre kişner’ diye. Başkan basına ne kadar zaman ve bütçe ayırır, çalışan basın mensubu da ona göre tavır alır.

Bu arada basına haber servisleri devam ediyor. Elbette bu haberler gazetelerde yer alıyor.

 Nedim Ali Kısaoğlu bilgi birikimi, entelektüel yapısı, çalışkanlığını ve insanlığını bilmeyen yok gibi. Onunda elinde bir şey yok. Ne kadar söylese bile, bir yere kadar. Başkan ve kurmayları bunu değer- lendirip, Kısaoğlu’nun elini rahat- latabilir.

MHP tabanı gazetelerin durumuyla ilgili bir çalışma yapsa, ortağı Ak Parti’ye sunsa, Nedim Ali Sarıoğlu’da bir nevi rahat nefes alır. Ama hedefte sadece o görünüyor. Bugüne kadar herhangi bir açık- lama gelmiş değil.

Başkan Bilal Uludağ sessiz kalmayı tercih ediyor.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , SARIÇAM, BELEDİYESİ, CEPHESİNDE,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı