301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Kasım 2022 - Salı 20:14 Bu haber 263 kez okundu
 
‘Sanal Gerçeklik Teknolojisi Proje Toplantısı’ Çukurova Üniversitesi Ev Sahipliğinde Tamamlandı
‘Sanal Gerçeklik Teknolojisi Proje Toplantısı’ Çukurova Üniversitesi Ev Sahipliğinde Tamamlandı
EĞİTİM Haberi


“Mesleki Eğitim Odaklı Dil Öğrenimi İçin Sanal Gerçeklik Teknolojisinin Uygulanması” başlıklı Erasmus+ projesinin 2. Konsorsiyum Toplantısı, Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde tamamlandı. 12 katılımcının yer aldığı toplantılarda, sanal gerçeklik teknolojisine uygun ders materyali geliştirme konusunda çalışıldı.

 

Proje Koordinatörü Prof. Dr. Yasemin Kırkgöz’ün başkanlığında iki gün süren uygulamalı toplantılar, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e yapılan makam ziyaretiyle başladı.

 

Ziyarette Prof. Dr. Tuncel’e, Almanya Flensburg Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Birimi koordinatörlüğünde, Türkiye, Portekiz ve Litvanya dahil olmak üzere toplam dört ülkedeki proje ortakları tarafından yürütülen proje ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

 

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, “Mesleki Eğitim Odaklı Dil Öğrenimi İçin Sanal Gerçeklik Teknolojisinin Uygulanması” başlıklı Erasmus+ projesinde Çukurova Üniversitesi olarak Türkiye’yi temsil etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Üniversitesinin uluslararasılaşması, uluslararası görünürlük, tanınırlık ve prestijinin artırılması, yeni iş birliği fırsatlarının araştırılması ve mevcut bağlantıların güçlendirilmesi konusunda çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projede emeği geçenleri kutladığını söyledi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ‘Sanal, Gerçeklik, Teknolojisi, Proje, Toplantısı’, Çukurova, Üniversitesi, Ev, Sahipliğinde, Tamamlandı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı