301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Aralık 2023 - Salı 21:02 Bu haber 187 kez okundu
 
ŞAMPİYONLUĞA KOŞAN ADANA TAKIMI SPONSOR ARIYOR
ŞAMPİYONLUĞA KOŞAN ADANA TAKIMI SPONSOR ARIYOR
SPOR Haberi


Adana’yı şampiyonluğa taşımak isteyen TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi voleybol takımı, yarı final yolunda. Hatay ve Mersin takımlarına set vermeden 3-0 yenerek bölge birincisi olan başarılı takımın en büyük sıkıntısı ise sponsor bulamaması.

Kırşehir’de yarı final oynayarak Adana’yı temsil edecek olan bölge birincisi TOKİ Anadolu Lisesi voleybol takımı, sponsor arıyor. Şehir şehir gezen ve adını şampiyonluğa yazdırarak Adana’nın gücünü göstermek isteyen takım, sponsor desteği bekliyor.

TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi, Adana'da 7 maç yapıp 7 galibiyet alarak toplamda bir set vererek Adana şampiyonu oldu. Başarılı takım, 4-7 Aralık tarihlerinde Karaman'da yapılan bölge müsabakalarında Hatay ve Mersin takımlarına set vermeden 3-0 yenerek bölge birincisi oldu.  24-28 Aralık tarihlerinde Kırşehir’de yapılacak yarı finallerde Adana’yı ve okullarını temsil edecekler. Ulaşım ihtiyacı için araç sağlayan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden okul, şampiyonluğa doğru koşarken takımın ihtiyaçları için sponsor aradıklarını ifade etti. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ŞAMPİYONLUĞA, KOŞAN, ADANA, TAKIMI, SPONSOR, ARIYOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı