301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Ağustos 2021 - Pazar 23:59 Bu haber 315 kez okundu
 
Sakarya: Yanan alanları ağaçlandırmaya hazırız
Sakarya: Yanan alanları ağaçlandırmaya hazırız
EKONOMİ Haberi


 Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkan Vekili ve Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, ülkemizde meydana gelen orman yangınlarının herkesi derinden etkilediğini, dernek olarak Adana’daki yangınlarda yok olan orman alanlarının yeniden ağaçlandırılmasına hazır olduklarını söyledi.

 

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Türkiye’nin farklı illerinde çıkan, Adana’nın Kozan, Aladağ ve Pozantı ilçelerinde de yaşanan orman yangınlarından etkilenen vatandaşlar, canlılar ve ormanlar için büyük üzüntü duyduklarını dile getirdi. Tüm orman yangınlarının en kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülmesinin en büyük temennileri olduğunu vurgulayan Başkan Sakarya, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

 

“Adana’mızda ve ülkemizin farklı illerindeki ormanlık alanlarda çıkan yangınlar ciğerimizi yaktı, yüreğimizi dağladı. Yangınların kontrol altına alınması, söndürülmesi için herkes seferber oldu. Maalesef bu yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu, ormanlardaki yaşam yok oldu, çevre köylerdeki evler kül oldu, vatandaşlarımız evlerini terk etti, küçük ve büyükbaş hayvanlar telef oldu. Büyük bir felaket yaşıyoruz ve çok büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Kenti için, ülkesi için, ülkemizin geleceği için bir nefer gibi canla-başla çalışan Çukurova GİAD üyeleri, birlik ve beraberlikle atlatacağımız bu kötü günlerde ülkesine desteğe hazırdır. Yangın söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından inanıyorum ki devletimiz çok büyük bir ağaçlandırma seferberliği yaparak, küle dönen ormanlık alanları en kısa sürede eski haline getirecektir. Biz de Çukurova GİAD olarak bu seferberlikte yer almaya, ormanları yeniden yeşertmek için yetkili mercilerin uygun görecekleri zamanda yanan ormanların yerine ilimizde yeni ağaçlandırma çalışması yapmaya hazırız. Orman yangınlarında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, etkilenen, yaralananlara acil şifalar diliyorum. İnanıyorum ki, bu acı günleri yine birlik ve beraberlikle, hep birlikte atlatacağız.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Sakarya:, Yanan, alanları, ağaçlandırmaya, hazırız,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı