301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Mart 2022 - Salı 20:39 Bu haber 472 kez okundu
 
Pozantı Zabıtasından Yağ Stoku Denetimi
Pozantı Zabıtasından Yağ Stoku Denetimi
ASAYİŞ Haberi


Adana’nın Pozantı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son günlerde sosyal medyada paylaşılan yağ stoku görüntülerini değerlendirerek ilçedeki yerel ve zincir marketlerde yağ stoku denetimi yaptı.

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın talimatıyla Zabıta Müdürlüğü ekipleri başta A101, BİM, ŞOK ve Tarım Kredi Kooperatif Market gibi zincir ve yerel marketler olmak üzere temel gıda satışı yapan işletmelerde yağ raflarını ve depolarını kontrol etti. Özellikle Marketlerin depolarında da denetim yapan Zabıta ekipleri, gıda ve temel tüketim ürünlerine yönelik haksız fiyat artışı denetiminin yanı sıra, stokçuluk, raf ile kasa arasında fiyat farkı kontrolü de gerçekleştirdi. Ekipler denetimde bulunduğu marketlerde herhangi bir olumsuz durum ve stokçulukla karşılaşmaması sonucu işletme sahiplerine teşekkür ederek bol kazançlar diledi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Pozantı, Zabıtasından, Yağ, Stoku, Denetimi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı