301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Nisan 2024 - Cumartesi 00:26 Bu haber 169 kez okundu
 
Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Ramazan Bayramı’nda Vatandaşlarla Buluştu
Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Ramazan Bayramı’nda Vatandaşlarla Buluştu
GÜNDEM Haberi


Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Ramazan Bayramı münasebetiyle Pozantı’nın çeşitli mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramın ilk gününde Alpu Mahallesi’nden başlayan ziyaretlerine Fındıklı, Kamışlı, Hamidiye, Yazıcak, Dağdibi, Aşçıbekirli, Yukarıbelemedik, Yağlıtaş ve Karakışlakçı ile Akçatekir Mahalleleri’ni de dahil eden Başkan Avan, vatandaşlarla sohbet ederek bayram sevincini paylaştı.

 

Vatandaşlar Teşekkür Etti

Seçimlerden sonra ve bayram vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaretlerden memnuniyet duyan mahalle sakinleri, Başkan Avan’ın sık sık kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutluluklarını ifade etti. Mahalle sakinleri, Başkan Avan’a teşekkürlerini sunarak, her zaman ziyaretlerini beklediklerini belirtti.

 

Başkan Avan’dan Bayram Mesajı

Bayram ziyaretleri sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Avan, bayramın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ve bu özel günlerin, sevgi, hoşgörü ve dostluk bağlarını güçlendirdiğini vurguladı. Başkan Avan, “Ramazan Bayramı’nın coşkusunu Pozantılı hemşehrilerimizle bir araya gelerek yaşadık. Bu özel günlerin, kalplerimizdeki sevgi ve birlik duygusunu her zaman canlı tutmasını diliyorum. Rabbim, bizleri halkımızla gönül gönüle buluşturmayı nasip etsin.” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Pozantı, Belediye, Başkanı, Ali, Avan,, Ramazan, Bayramı’nda, Vatandaşlarla, Buluştu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı