301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Kasım 2021 - Cuma 21:17 Bu haber 304 kez okundu
 
POZANTI BELEDİYESPOR 3 PUANA ODAKLANDI
POZANTI BELEDİYESPOR 3 PUANA ODAKLANDI
SPOR Haberi


Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) iddialı ekiplerinden Pozantı Belediyespor, evinde Erdemli Belediyespor'u ağırlayacak.

Pozantı Stadı'nda 7 Kasım Pazar günü saat 14.00’de karşılaşacakları Erdemli Belediyespor karşılaşması hazırlıkları hafta boyunca sürdüren Pozantı Belediyesporlu futbolcular, geçen hafta aldıkları mağlubiyeti telafi etme sözü verdiler.

GALİBİYETİ KORUYAMADIK

Silifke Belediyespor maçının değerlendirmesini yapan Pozantı Belediyespor Teknik Direktörü Temin Süngürlü, takım olarak oyuna kötü başladıklarını ifade etti. Rakibin en az 4-5 pozisyonu değerlendirmesine izin vermediklerini belirten Süngürlü, "İlk yarıda bizim kaçırdığımız pozisyonları gol ile sonuçlandırsaydık şimdi farklı konuşuyor olacaktık. İlk golü bizim bulmamıza rağmen rakibin beraberlik golünü bulması uzun sürmedi. Silifke Belediyespor'un 10 kişi kalması bizi ümitlendirdi. Ancak, bir türlü gol yollarında etkili olamadık. Kazanmak için daha çok çalışacağız" dedi.

ÇEKİŞMELİ MAÇ OLACAK

Erdemli Belediyespor maçı için aldıkları önlemleri anlatan Teknik Direktör Temin Süngürlü, grubun en iyi takımlarından birini ağırlayacaklarını söyledi. Zorlu bir maç olacağının altını çizen Süngürlü, "İç sahadaki tüm maçları kazanmak için oynayacağız. Yenemezsek de yenilmeyeceğiz. İnşallah sahamızdaki Erdemli Belediyespor maçını kazanır, hem oyuncularımız, hem teknik heyet hem de Pozantılılar mutlu bir hafta sonu geçirir" diye konuşarak, herkesi karşılaşmayı izlemeye davet etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: POZANTI, BELEDİYESPOR, 3, PUANA, ODAKLANDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı