301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Ekim 2021 - Cuma 20:20 Bu haber 656 kez okundu
 
Polis esnafı hırsıza karşı uyardı
Polis esnafı hırsıza karşı uyardı
ASAYİŞ Haberi


Adana polisi alışverişe çıkan vatandaşları ve esnafı yaşanabilecek hırsızlık olaylarına karşı uyardı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaşanacak hırsızlık olaylarının önüne geçmek için Adana genelinde esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşların hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarmak için çalışma başlattı. İlk etapta kent merkezindeki 320 iş yerini tek tek gezen polis, yaklaşık bin 200 vatandaşı hırsızlık, otodan hırsızlık, mala karşı işlenen suçlar, dolandırıcılık ile ilgili broşür ve genel güvenlik konularında uyardı. Ayrıca polis, çeşitli uyarıların bulunduğu bilgilendirici broşür dağıttı. 

Polis özellikle alışveriş yapan vatandaşlara değerli eşyalarını açıkta bırakmamaları ve alışveriş yaparken çanta, telefon ve cüzdanlarını tezgah üzerine bırakmamaları konusunda uyardı. Dağıtılan broşürlerde ise hırsızların vatandaşlar alışveriş yaparken onların hangi hallerini kolladıkları, bu hırsızlara karşı ne gibi önlemler alınması gerektiği tek tek anlatıldı. Broşürde vatandaşların uyarılara uymaması halinde eşyalarının çalınmasının kaçınılmaz olduğunu o nedenle vatandaşların çok dikkatli davranması gerektiği hatırlatıldı. Polis esnafa da iş yerinde mutlaka görüntü çözünürlüğü yüksek güvenlik kamerası olması gerektiğini ve alarmın da mutlaka bulunması gerektiğini anlattı.

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte esnafın kurduğu güvenlik kamerasını cep telefonundan sürekli takip edebileceğini aktaran polis ayrıca kurulan alarm sisteminin telefonlara entegre edilip iş yerine hırsız girdiğinde anında haberlerinin olacağını, bu nedenle alarm ve

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Polis, esnafı, hırsıza, karşı, uyardı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı