301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Eylül 2023 - Pazartesi 20:52 Bu haber 332 kez okundu
 
Öz Sevgi Isı’dan Esnaf Dayanışma Gecesi
Öz Sevgi Isı’dan Esnaf Dayanışma Gecesi
MAGAZİN Haberi


Adana Güneş Enerjicileri ve Tesisatçıları; Öz Sevgi Isı’nın düzenlediği dayanışma ve kaynaşma gecesinde bir araya gelecek. Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle, sektörün tüm paydaşları siftah bile yapmadan kepenk kapatırken, moral-motivasyon açısından da zor günler yaşıyor.

 

Ülkemizde işgücü potansiyeli yaratan esnaf; devlet desteğinden gerekli yardımı ve bütçeden hak ettiği refah payını alamazken, ayakta kalma mücadelesi veriyor.

 

Adana’da faaliyet gösteren ÖZ SEVGİ ISI’nın sahibi Cumali GÜNTEKE; Güneş Enerjicileri ve Tesisatçıları’nı düzenlediği moral gecesinde bir araya getirmeye hazırlanıyor. Esnaf dayanışması şeklinde geçen ve herhangi bir ticari amaç taşımayan geceye esnaf ailesiyle birlikte katılabilecek.

30 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 19.00’da İnci Oteli’nde düzenlenecek geceye, Adanalı sanatçı ALİ TURAÇ ile Kemancı Apo ve Ekibi’nin yanı sıra Urfa Sıra Gecesi Grubu, Ramazan Akyol ve Ekibi, Fantezi Sanatçısı Ersin Ay, Arabesk sanatçısı Ebru Destan katılacak.

 

Adana FM Arabesk DJ Ahmet ve Maviş Palyaço’nun sunumuyla yapılacak olan geceyi düzenleyen Cumali Günteke; “Zor günler yaşadığımız günümüzde esnafımızı günün stresinden uzaklaştırmak ve ailelerimizle bir araya gelerek kaynaşmak amacıyla bu geceyi düzenliyoruz. Herhangi bir ticari amaç gütmeden, kendi aramızda eğlenmek, stres atmak istiyoruz. Gecemize destek veren sanatçı kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. Adana’mızın yetiştirdiği değerlerimizi gecemizde yanımızda görmek bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

 

7 albüm, 8 adet single yapan Adanalı sanatçı Ali Turaç; üretmeye devam ediyor. Yeni şarkısının stüdyo çalışmalarını sürdüren Yetim Ali; “Öz Sevgi Isı’nın düzenlediği gecede esnaf kardeşlerimizle bir arada olacağız. Yeni çıkan ‘Yıktı beni mapushane’ şarkısının yanı sıra günün öne çıkan şarkılarını da seslendirecek olan Ali Turaç; Güney Enerjicileri ve Tesisatçıları esnafını aileleriyle birlikte geceye beklediğini dile getirdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Öz, Sevgi, Isı’dan, Esnaf, Dayanışma, Gecesi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı