301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Eylül 2022 - Çarşamba 21:42 Bu haber 226 kez okundu
 
Ormancılığın sorunları ele alındı
Ormancılığın sorunları ele alındı
AKTUALİTE Haberi


Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz Feke’de yerel yöneticiler ve muhtarlarla bir araya gelerek ormancılığın sorunları, vatandaşların talepleri ve beklentileri konusunda bilgi alış verişinde bulundu.

Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz Feke İlçesi’ni ziyaret etti. Burada   yerel yöneticiler ve muhtarlarla bir araya gelen Yılmaz, yereldeki ormancılık sorunları, vatandaşların talepleri ve beklentileri konusunda bilgi alış verişinde bulundu.

Daha sonra Akkaya Orman Ürünleri Satış Deposuna giden Bölge Müdürü Yılmaz emval çeşitleri ve istifleri inceledi. Burada, depo iç düzeni ile istif tasnif işlerinin itinalı yapılarak üretimde tekniğe ve standardizasyona uygun piyasa talepleri doğrultusunda kaliteli emvale ağırlık verilmesi konusunda talimatlarını aktardı.

Ardından Feke Orman İşletme Müdürlüğünde İşletme Şefleri ile bir araya gelen Yılmaz 2022 yılı iş programı doğrultusunda gerçekleştirilen ormancılık çalışmalarının son durumları hakkında İşletme Müdürü Mustafa Çelen ve işletme şeflerinden bilgi aldı.

Hedeflerin gerçekleştirilmesi için planlı, özverili ve disiplinli bir şekilde çalışmalara devam edileceğini belirten   Yılmaz, özverili çalışmaları için İşletme Müdürü ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ormancılığın, sorunları, ele, alındı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı