301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Ağustos 2021 - Perşembe 20:57 Bu haber 258 kez okundu
 
Orhan Sümer, “Milleti fatura ödeyemez hale getirdiler.” Dedi
Orhan Sümer, “Milleti fatura ödeyemez hale getirdiler.” Dedi
SİYASET Haberi


CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, “Elektrik fiyatlarındaki yükselişin ve vatandaşın faturalarına yansıyan fahiş fiyatlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Orhan Sümer, “Milleti fatura ödeyemez hale getirdiler.” Dedi

EN TEMEL İHTİYAÇ ELEKTRİK LÜKS HALİNE GELDİ

Orhan Sümer, “Ekonomi o kadar kötü duruma geldi ki içinden çıkılmaz bir hâl aldı. İktidar tüm ekonomik sorunların faturasını vatandaşa kesmenin yollarını arıyor. Üç oda evde kiracı olarak yaşayan vatandaşlarımız aylık 500 lira elektrik faturası ile karşılaşıyor. Zaten zor durumda olan vatandaşlarımız için elektrik bile lüks haline getirildi.” Dedi.

VATANDAŞ IŞIKLARINI KAPATIP OTURUYOR

Orhan Sümer, “21 inci yüz yıl Türkiye’sinde AKP iktidarı ülkemizi öyle bir hale getirdi ki millet evinde ışıkları kapatıp oturmak zorunda kalıyor. Vatandaş her gün yeni yeni tasarruf yöntemleri ararken, saray iktidarı lüks sevdasından vazgeçmiyor. 

Hanelerin ev içi huzurunu dahi bozan iktidar modeli ile karşı karşıyayız.  Ekonomik refah sağlanmadıkça, tarımsal üretim artmadıkça, ithalatın değil ihracatın seviyesi yükselmedikçe, ülkemiz ne yazık ki daha zor zamanlara gebedir.” Dedi.

AKP İKTİDARI MİLLETİ EVE HAPSETTİ

Orhan Sümer, “Vatandaşlarımızın bir çoğu sosyal hayatlarından vazgeçmiş durumda. Bugün çocuklu bir ailenin aylık masrafı asgari ücretin en az 3 katı seviyesinde. Artık bir çay bahçesine gidip vakit geçirmek bile pahalı hale geldi. Her şehre millet bahçesi yapacağız diye projeler açıkladılar ama milletin o bahçelere gidip çay içecek parası dahi yok.  19 Yıllık AKP İktidarı, binlerce yıllık kadim devlet anlayışını yıkıp, tek adamlık iban devleti anlayışına geçti. Milletimiz bu yükü daha fazla taşımayacaktır.” Dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Orhan, Sümer,, “Milleti, fatura, ödeyemez, hale, getirdiler.”, Dedi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı