301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Nisan 2021 - Pazar 17:16 Bu haber 458 kez okundu
 
ONLARCA FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
ONLARCA FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
ADANA Haberi


MEMUR-SEN ADANA'DAN RAMAZAN AYINDA ANLAMLI ETKİNLİK

MEHMET SEZER: "HER FİDAN BİR GELECEK DÜŞÜNCESİYLE MEYVE VEREN AĞAÇLAR DİKTİK"

Memur-Sen Adana İl Temsilciliği 'Her fidan bir gelecek' temasıyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Memur-Sen'e bağlı sendikaların Adana Birim Başkanları ve temsilcilerinin katıldığı etkinlikte harnup, dut, incir gibi meyve veren ağaçların fidanları toprakla buluşturuldu.

Sarıçam Menekşe Köyü'nde bulunan Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı'nda düzenlenen etkinlikte kısa bir konuşma yapan Memur-Sen Adana İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer etkinliğe katılanlara özellikle de destekleri nedeniyle Adana Orman Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Konuşmasında Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (AS) iki hadisini de aktaran Sezer; “Peygamberimiz bizlere ‘Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizde bir fidan varsa onu dikiniz’ diye emrediyor. Yine bir Hadis-i Şerif'te ‘Kim bir ağaç diker, o diktiği ağaçtan da kuşlar, yaban hayvanları ondan nasiplenirse o, ona sevap olarak gider’ buyuruyor. Biz de bu sebeple, gelecek nesillere bırakacağımız en büyük armağanın fidan olduğu düşüncesiyle bu fidanları dikiyoruz.

Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanımızı 5 yıl önce oluşturmuş ve çeşitli fidanlar dikmiştik. Bugün de özellikle meyve veren fidanları dikerek nasıl ki bizler dedelerimizin, büyüklerimizin dikmiş olduğu ağaçların meyvelerini yiyorsak bizden sonra gelecek nesiller de diktiğimiz bu fidanların meyvelerini yesin istiyoruz" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ONLARCA, FİDAN, TOPRAKLA, BULUŞTU,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı