301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Temmuz 2022 - Pazartesi 21:42 Bu haber 511 kez okundu
 
Onlar erdi muradına
Onlar erdi muradına
MAGAZİN Haberi


Türkyılmaz ailesinin yakışıklı oğlu Başar Türkyılmaz gönlünün sultanını buldu, Aile Bakanlığı personellerinden güzeller güzeli Kamer Okumuş ile hayatını birleştirdi.

Adana siyasi tarihinin tanınmış isimlerinden Merhum Fevzi Türkyılmaz ve Birsen Türkyılmaz’ın yakışıklı oğulları, Başar Türkyılmaz ile siyaset dünyasının renkli simalarından  Elektrik Mühendisi merhum Tevfik Okumuş’un yeğeni,  Davut ve Bedriye Okumuş’un güzeller güzeli kızları Kamer Okumuş evliler kervanına katıldı.

Adana’da bir otelda yapılan düğün törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Diş Hekimi Mustafa Bilgilioğlu ile genç çiftlerin yakınları, sevenleri ve akrabaları katıldı. Yoğun katılımın olduğu düğünde genç çiftlerin nikahını Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay kıydı, nikah şahitliklerini ise Avukat İkbal Özlem Arıoğlu ile Yazılım Mühendisi  Mehmet Karabulut yaptı.

Salonda konuklar huzurunda yapılan nikah töreninde  imzalar atıldıktan sonra Başkan Akay nikah defterini geline teslim ettikten sonra takısını taktı.    Genç çiftlere mutluluk dileklerini sunan Başkan Akay,  “Gençlerimizin her ikisi de arkadaşlarımızın çocukları, Merhum Fevzi Türkyılmaz ve Teyfik Okumuş ile yöneticilik yaptım. Çok iyi arkadaşlarımdı. Şimdi onların çocuklarının nikahını kıymaktan çok mutluyum.  Bir ömür mutluluk diliyorum” dedi.  Nikah şahidi Avukat İkbal özlem Arıoğlu ise, bir boşanma avukatı olarak boşanmama dileklerini sundu. 

Bir programdan gelerek düğün törenine katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise kendisine hoşgeldine gelen genç çiftlere mutluluk dileğinde bulunarak takılarını taktı.  Her iki başkana da büyük ilgi gösterilen düğün töreninde konuklar başkanlarla da bol bol sohbet etti. 

Her iki gencin de mutlulukları gözlerinden okunan düğünde  konuklar gecenin geç saatlerine kadar bol bol eğlendi. Düğünün sonlarında yapılan kına merasimi ise görülmeğe değerdi.  Kına ekibi eşliğinde kına kıyafetleriyle yeniden salona giren gelin ve damada davul eşliğinde türküler söylenerek kınaları yakıldı.  

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Onlar, erdi, muradına,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı