301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Eylül 2021 - Çarşamba 21:37 Bu haber 504 kez okundu
 
Okullarda temizlik ve dezenfekte çalışmaları
Okullarda temizlik ve dezenfekte çalışmaları
GÜNDEM Haberi


Seyhan Belediyesi, 2021-2022 eğitim öğretim yılı öncesinde tam zamanlı olarak açılacak okullarda temizlik ve dezenfekte çalışmasını sürdürüyor. Yüz yüze eğitim öncesinde ilçe genelinde faaliyet gösteren okullar, nano gümüş iyon teknolojisi kullanılarak dezenfekte edilirken, okul bahçelerinde de temizlik çalışması yapılıyor.

Seyhan Belediyesi Temizlik işleri ekipleri, okulların yüz yüze eğitime başlamasın öncesinde temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Covid-19 pandemisinde ilçe genelinde yürütülen temizlik ve dezenfekte çalışmalarıyla dikkat çeken ekipler, öğrenci ve öğretmenlerin sağlığını da önceleyerek okulları yeni eğitim-öğretim yılı için hazır hale getiriyor. Çalışmalarda okulların ortak kullanım alanları dezenfekte edildi. Yabani otların özel makinelerle kesildiği okul bahçeleri, temiz bir görünüm kazanırken, yangın gibi olası tehlikelerin de önüne geçilmiş oldu. Okul bahçelerinin asfalt bölümleri basınçlı suyla yıkanarak, oyun alanları temizlendi. 

Seyhan Belediyesi ekipleri okulların açılacağı 6 Eylül Pazartesi gününe kadar temizlik ve dezenfekte çalışmalarını tamamlayacak. Ekipler talep halinde okullardaki temizlik ve dezenfekte çalışmalarını periyodik olarak sürdürecek.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Okullarda, temizlik, ve, dezenfekte, çalışmaları,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı