301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Kasım 2021 - Salı 22:40 Bu haber 296 kez okundu
 
ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN
EĞİTİM Haberi


GELECEĞE GÜVENLE BAKABİLME UMUDUMUZ OLAN ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Anadolu Aslanlar İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çalışkan, “Ahlak ve maneviyatımızın çokça tahrip edildiği şu günlerde eğitim ve öğretimin önemi daha da artmıştır. Bu sorumluluğun bilincinde olan öğretmenlerimizin, gençlerimizin yetiştirilmesinde göstermiş oldukları gayret takdire şayandır.

Gelişim ve ilerleme, iman esaslarını referans alan bilinçli ve eğitimli gençlerin yetişmesiyle sağlanabilir. Bu gençlerimiz yetiştikçe hep birlikte göreceğiz ki başarı ülkemizin vazgeçilmezi kaderi olacaktır. Toplumların yetişmesini ve geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerimize bu hususta büyük sorumluluklar düşmektedir.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde öğretmenlerimize düşen bu büyük sorumluluğun yanında bizler de elimizi taşın altına koymalı, “Hayırlı Nesiller” in yetişebilmesi için üzerimize düşen görev ve sorumlulukları harfiyen yerine getirmeliyiz.

Unutmamalıyız ki oluşan her kuşakta, yetişen her gencimizde bizlerin imzası bulunmaktadır. “Hayırlı Nesiller” yetiştirerek, ileride çocuklarımıza Talim ve Terbiyeyi verecek olan Şuurlu Öğretmenlerimiz de bizlerin elinde yetişecektir. O halde bizler sorumluluklarımızı yerine getirmeli İnsanlığın kurtuluşuna vesile olacak nesiller yetiştirmeyi kendimize bir görev olarak edinmeliyiz. 

Merhum Necmettin Erbakan Hocamızın: ‘Gençlerimizin ve onları eğitmekle yükümlü öğretmenlerimizin sahip olduğu imkânları arttırdığımız ölçüde geleceğe güvenle bakabiliriz.’ Sözünü hatırlatarak bir kez daha üzerimizde bulunan sorumluluğa dikkat çekmek istiyorum.

Bu vesileyle, hala hayatta olan üzerimizde bugüne kadar emeği olan kıymetli öğretmenlerimizin-eğitmenlerimizin, ilim adamlarımızın, Kur’an Eğitimimizle meşgul olan hocalarımızın hürmetle ellerinden öpüyor, eğitim camiamızın tüm değerli öğretmenlerini saygı ve sevgiyle selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ÖĞRETMENLERİMİZİN, GÜNÜ, KUTLU, OLSUN,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı