301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Mayıs 2022 - Pazartesi 22:44 Bu haber 459 kez okundu
 
Nisan ayında kazalarda 5 kişi hayatını kaybetti
Nisan ayında kazalarda 5 kişi hayatını kaybetti
ASAYİŞ Haberi


Adana’da Nisan ayında yapılan trafik çalışmalarında 334 Bin 230 araç kontrol edildi,   384 sürücünün ehliyetine el konuldu. Meydana gelen kazalarda 5 kişi hayatını kaybetti.

Kent genelinde trafik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Trafik güvenliğinin arttırılması ve korunması için Adana Valiliği gözetim ve denetiminde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından 2022 yılı Nisan ayı içerisinde toplam 334.230 araç kontrol edildi.

 

384 SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİNE EL KONULDU

Yapılan denetimler sonucunda kusurlarından dolayı Bin 43 araç trafikten men edilirken, 384 sürücünün ehliyetine el konuldu. Alınan tüm etkin önlemlere rağmen; trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle kent sınırlarında toplam; 2 Bin 75 maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. 5 kişinin hayatını kaybettiği 3 ölümlü kazanın yanı sıra ise 409 yaralamalı kaza yaşandı. Bu kazalarda 577 kişi yaralandı.

 

JANDARMA’NIN ÇALIŞMALARI

Adana İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Timleri tarafından il geneli sorumluluk sahası içinde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak maksadıyla  125 Bin 976  araç kontrol edilirken,  Bin 610 sürücüye  Bin 332,256 TL Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlendi.

 

ADANA VALİLİĞİNİN AÇIKLAMASI

Adana Valiliği’nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

“Valiliğimizce, İlimizde trafik güvenliği ve vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin daha etkin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirler arttırılarak aynı kararlılıkla ve gayretle sürdürülecektir. Trafik kurallarına uyan, trafik düzeninin sağlanmasına ilgi ve destekleriyle katkı sağlayan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Trafik kazalarının azaltılması için sürücü ve vatandaşlarımızın da, daha duyarlı olmaları, özellikle hız limitlerine uymaları, emniyet kemerlerini takmaları, hatalı şerit değiştirmemeleri, alkollü olarak araç kullanmamaları, kural ihlali yapanların ise 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edilmeleri hususlarında vatandaşlarımızın ilgisi ve desteklerine büyük ihtiyaç vardır.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Nisan, ayında, kazalarda, 5, kişi, hayatını, kaybetti,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı