301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Şubat 2023 - Cuma 22:05 Bu haber 481 kez okundu
 
Nevin Biçer bir vekil gibi
Nevin Biçer bir vekil gibi
AKTUALİTE Haberi


Muhtar Nevin Biçer bir vekil gibi her yere koşturuyor. Deprem olduğu günden beri, bir saniye olsun durup dinlenmeden, ihtiyaç sahiplerine her türlü yardım desteğini ulaştırdı. Her sabah evinden çıkarak, depremzedelerin neye ihtiyacı var onları temin ederek koşturdu. Muhtar Nevin Biçer çalışkanlığı ile biliniyor, onu yakından tanıyanlar, Kurtuluş Mahallesi’nin bütün sokaklarının temizliğini şahit, aksayan yönlerini tamir ettiren Biçer, sanki bir vekil gibi, halkın içinde sorunlarını dinliyor ve ilgililere ulaştırarak çözüme ulaştırarak takdirleri topluyor. 

Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Nevin Biçer atom karınca gibi, muhtarlığa adımını attığı anda, yapılacak işlere göz atıp kendini sokak lara salıyor. Seyhan Belediyesi işbirliği ile sokakların ve çevre temizliğinin yanı sıra düzenlemesine de önem veriyor, bizzat başında bulunuyor. 
Mahallesinde doğan çocuk, yaşlı ve bakıma muhtaç erkek veya kadına yapılacak her türlü desteği sağlıyor. 
Nevin Biçer farklı, insanlara yaklaşımı hep pozitif, sıcak tavrı çevre halesini her geçen büyütüyor. 


Enerjik dolu bir insan, her gün birbirinden şık giyimiyle de farkını htiriyor. Meme kanseri için verdiği mücadele halen konuşuluyor. Büyük bir hastalık atlatarak bu mücadelesi hep imrenilerek takdir edildi. Kurtuluş Mahallesi için yaptıkları küçümsen meyecek kadar büyük, bir vekil havası hakim ve milletvekilli olması durumunda Adana, kadın ve çocuklar için çok şey yapacağı kesin gözüyle bakılıyor. 
Mahalleliye hizmet ederken parti gözetmiyor, o rozeti seçildiği gün bıraktı. 
Nevin Biçer memur zihniyeti ile muhtarlığa geliyor ve yapılacak işleri sıralıyor, not alıyor ve takibini yaparak hayata geçiriyor. 
Deprem şunu gösterdi ki, yine boş durmadı, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için sabah erkenden evinden çıkarak, hemen herkese koşturdu, mevkidaşlarını ziyaret ederek, o mahallenin sorunlarına da bir vekil gibi el uzattı. Nevin Biçer muhtarlığı açık tutarak, çocuk parkını da toplanma yeri olduğunu gösterdi. 
Adana’nın bütün mahallelerini de çok iyi biliyor, diğer muhtarlarla da bir araya gelerek yardımları onlara ulaştırıyor, böyle bir kişiliğe Adana milletvekilliğinin çok yakışacağı konuşuluyor. 

NEVİN BİÇER KİMDİR?

1960 yılında Adana’da doğdu, eğitimini Adana’da tamamlayarak, 1986 yılında bankacılık sektöründe iş hayatına atıldı. Esbank’tan 2003 yılında Müdür Yardımcılığı görevinden emekli oldu. AÇEV’de okuma yazma bilmeyene okuma yazma öğretti. Kadın ve çocuklar her zaman kırmızı çizgisi oldu. Ka-Der ve Atatürkçü Düşünce Derneğinde görev yaptı.  
2003 yılında CHP’ye üye olup, o günden bu yana parti üyeliği devam ediyor, delege, ilçe kadın kolları yöneticisi, ilçe kadın kolları başkanlığı, kadın kolları kurultay delegeliği, parti okulu usta eğiticiliği görevlerinde bulundum. 
Evli ve iki çocuk annesi ve birde erkek torunu var.
2019 yılından beri Kurtuluş mahallesi muhtarlığı görevini başarılı bir şekilde yapmaya devam ediyor. Her şeyden önce insanları dinlemeyi biliyor, ve belediyelerde ve kaymakamlıklarda mahallesi için alınan kararları takip ediyor. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Nevin, Biçer, bir, vekil, gibi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı