301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
08 Mart 2024 - Cuma 22:33 Bu haber 187 kez okundu
 
Nennioğlu: Mimar, mühendis ve teknikerlerin sorunları çözülmeli
Nennioğlu: Mimar, mühendis ve teknikerlerin sorunları çözülmeli
SAĞLIK Haberi


Memur Sen Adana İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev yapan mimar, mühendis ve teknikerlerin yaşadıkları maddi ve manevi sorunlara dikkat çekti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nennioğlu, Memur Sen ve Sağlık Sen Genel Başkanları ile yetkililere seslenerek mimarlar, mühendisler ve teknikerlerin yaşadıkları sorunlara çözüm bulunmasını istedi.

Belirtilen meslek gruplarının karşılaştığı sorunların, maddi ve manevi açıdan tatmin edici bir noktada olmadıklarını işaret eden Nennioğlu, “Bakanımız, genel başkanımız ve değerli yetkililer: Mimarlar, mühendisler ve teknikerler adil bir değerlendirmeyi hak ediyorlar. Sağlık Bakanlığı'nda görev yapan bu meslek gruplarının karşılaştığı sorunlar, maddi ve manevi açıdan tatmin edici bir noktada değil. Taban ve teşvik ödemelerindeki adaletsizlik, benzer eğitime sahip diğer meslek gruplarına göre düşük ödemelerle karşılaşılmaktadır”dedi.

Sağlık Bakanlığı'ndaki projelerin, tadilatın, tamiratın ve bakım işlerinin gerçekleşmesinde mimarlar, mühendisler ve teknikerlerin katkısı büyük olduğunu dile getiren Nennioğlu, “Ancak bu değerli çalışmaların yeterince takdir görmemesi, motivasyonlarını olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle, taban ödeme oranlarının 0.32'den en az 1.20'ye çıkarılması ve teşvik ödemelerinin mesleklerine uygun bir seviyeye getirilmesi talebimizdir” diye konuştu.

Bu taleplerinden olumlu bir sonuç alınması için gerekli adımların atılmasını istediklerini dile getiren Nennioğlu, “Bu önemli konuyu Sayın Bakanımıza, Sayın Genel Başkanımıza ve tüm yetkililere iletiyoruz. Ayrıca, bu hususta Sağlık- Sen Genel Başkanımıza yazı yazılarak sürecin takip edileceğini belirtiyoruz. Talebimizin olumlu bir sonuç alması için gerekli adımların atılmasını bekliyor, süreci yakından takip edeceğimizi bildiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Nennioğlu:, Mimar,, mühendis, ve, teknikerlerin, sorunları, çözülmeli,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı