301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
26 Kasım 2021 - Cuma 19:58 Bu haber 349 kez okundu
 
Mustafa Fidan Vursavuş’tan solo konser
Mustafa Fidan Vursavuş’tan solo konser
KÜLTÜR SANAT Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş, ilk solo konserini “Her şey bir şarkıyla başladı” teması ile verdi.
Adana Büyükşehir Belediyesi konser salonunda dün ilk solo konserini veren CHP’li Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Sanatçı Mustafa Fidan Vursavuş, Adanalı sanat severlere müzik ziyafeti yaşattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da katılım gösterdiği konsere Adanalıların ilgisi yoğun oldu. Sanat müziğinden halk müziğine, pop şarkılardan rock müziğe geniş yelpazede seçkin parçalar seslendiren Vursavuş’un performansı büyük beğeni topladı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı katkılarıyla ücretsiz verilen konsere gösterilen ilgiye ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür eden Vursavuş, konser boyunca şarkı aralarında yaptığı esprili konuşmalarla seyirciyi güldürmeyi de ihmal etmedi. Konserde ayrıca 8 Ağustos’ta vefat eden babası, Demok ratik Sol Parti (DSP) 21. Dö nem Adana milletvekili İsmet Vursavuş’u da anarak, “Ben Zeki Müren dinleyerek şarkı söylemeye başladım. İlk şarkılarımı ise babamın Almanya’dan getirdiği müzik setinden dinledim. Ruhu şad olsun ona çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konser, Vursavuş’un Zeydan Karalar’dan aldığı teşekkür plaketi ile sona erdi.Vursavuş her işin altından başarıyla kalkmasını biliyor. bu konserlerin artarak devam etmesi  bekleniyor. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Mustafa, Fidan, Vursavuş’tan, solo, konser,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı